HOROR U MAKSIMIRU

“Sad sam nakaza!” Homoseksualca pogodili Molotovljevim koktelom, policija mu ne veruje uprkos povredama

Nadomak stepenica kod Sokolske mogile u maksimirskom parku u subotu uveče dogodio se stravični napad na muškarca (50) koji je zadobio teške opekotine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/google streetview

“U subotu sam šetao maksimirskom šumom. Dvojica muškaraca su me pitala da li imam upaljač, šta radim ovde i koga čekam. Produžio sam dalje i nakon par koraka počeo sam goreti. Valjda su me pogodili Molotovljevim koktelom”, ispričao je muškarac (50) iz Zagreba.

“Vatra je bila na meni i počela se širiti”, dodao je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On tvrdi da su ga dvojica muškaraca napali u subotu 26. decembra.

“Počeo sam vrištati: Upomoć! Gorim! U daljini su bili prolaznici. Od šoka nisam uspevao da skine zakopčanu jaknu koja se na meni rastapala 100 na sat. Vatra se proširila sve do vrata po okovratniku, nagoreo mi je desni deo lica, čelo, opečen mi je vrat, leva šaka… Izgledam kao nakaza. U pomoć mi je dotrčalo dvoje mladih, devojka i dečko, koji su čuli da molim da se zove policija. Odvezli su me brzo u bolnicu”, otkriva 50-godišnjak, kojem je krivo jer mu policija ne veruje.

Kaže da je uveren da se radi o iživljavanju prema slabijima jer ima 49 kilograma, ali i da je žalosno da se to događa u 21. veku.

“Napadači su prepoznali da sam gej, ali to je moja stvar. Radim pošteno 28 godina u jednoj zagrebačkoj gradskoj firmi, ne znam kako ću ovakav na posao jer sam smeće”, dodao je za Jutarnji list.

Policija je objavila da je 50-godišnjak 26. decembra teško povređen, ima opekotine po telu te da je završio na traumatologiji.

Iz policije su dodali da istražuju okolnosti ovog slučaja.

Beskućnik Sava pomaže onima kojima je JOŠ TEŽE: Dirnuće vas kada čujete šta mu je jedina želja

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar