PROKLETSTVO novogodišnje lutrije: JEZIVE sudbine dobitnika premija, sada nikad manje uplata na kioscima

U godini korone niko neće dodatno da izaziva višu silu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Lutrija
Sonia Arcos/Europa Press via AP

Tradicionalni novogodišnji loto, tačnije britanska EuroMillions lutrija ove poslednje nedelje u godini nije dobila glavnog pobednika. S druge strane, nikad manje kupljenih srećki nije zabeleženo po Ostrvu.

Možda je tako i bolje. Bilo je nekoliko osvajača nagrada od nekoliko stotina hiljada funti, ali niko nije uzeo milionče ili više. A u bližoj prošlosti bilo je nekoliko takvih, koji su osvajali po 50, 100, pa i 200 miliona evra. Bolje da nisu.

Korona sujeverje za Božić: Razgrabili tikete sa DATUMOM početka epidemije, sada čekaju džekpot

Pred ovogodišnje EuroMillions izvlačenje, mnogi na Ostrvu došli su do zaključka da u godini korone, a gledajući i tradiciju pobednika koji su potom osetili moć sudbine na sebi, i nije tako dobro da neko u 2020. dobije glavnu nagradu. Evo i zašto.

Nekoliko poslednjih osvajača glavnih nagrada išli su u životu posle dobitka “od svitanja do sumraka”. Žestoko su pali na dno. Imali su “sve pare ovog sveta”, narodski rečeno i sve su spiskali. I bankrotirali. Ušli u minuse u bankama, pravili dugove. Neki su završili i na sudu. Sve zbog tog prokletog novogodišnjeg tiketa.

Kolin Vir

O njemu smo već pisali. Škot je iz dosade kupio srećku i s njom dobio 185 miliona evra. Odmah je dao otkaz u televiziji gde je radio i počeo da troši kako mu je padalo na pamet.

Kada je shvatio da je otišlo previše novca na gluposti, usredsredio se na kupovinu omiljenog fudbalskog kluba. O zdravlju nije vodio računa i prošle jeseni je preminuo.

Majkl Kerol

Možda najbolji primer šta NE raditi sa osvojenih 15 miliona evra. Mladić 2002. godine nije umeo s parama, pa je sve trošio na piće, provod, putovanja po zemlji i prostitutke. Za desetak godina je sve potrošio.

Ostao je bez evra. Što je još gore, ništa svoje nije sačuvao da ima. Ni auto, ni kuću, ništa. Mislio je da može doveka da troškari, pa je poslednjih nekoliko godina – drvoseča.

Edrijen i Džilijan Bejford

Ovaj par osvojio je 2012. godine čak 155 miliona evra, a posle samo nekoliko meseci otvorio im se pakao. Prvo su se stalno svađali oko načina trošenja novca, potom su se razveli, pa doživeli saobraćajnu nesreću.

Kupio iz dosade na kiosku greb-greb srećku, pa dobio 10.000: Uveče se ONESVESTIO posle vesti u dnevniku!

Nijedno od njih danas ne može da kaže za sebe da je srećna osoba. Nijedna veza im nije opstala, ništa nisu sačuvali od novca.

Keli Rodžers

Ova Britanka 2003. godine osvojila je dva miliona evra. Šta je uradila s novcem? Potrošila ga na nekoliko operacija po telu, uključujući grudi i zadnjicu, a ostatak je otišao na – kokain.

Keli je pre nekoliko godina dala veliki intervju za čuvenu prepodnevnu emisiju “This morning” gde je otkrila da joj je dobitak doneo depresiju i narkomaniju, te da nikom ne preporučuje da osvoji tako veliki novac jer poremeti čoveku mozak.

Ona je danas ipak srećna – ima muža i troje dece ali i jako loš period života iza sebe.

Džejn Park

Najmlađa dobitnica EuroMillions lutrije na Ostrvu, uzela je milion i po evra. Ništa od novca gotovo da nije videla.

Sve je spiskala na provod sa drugaricama po svetu, a imala je nekoliko plastičnih operacija.

“Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom”, rekla je jednom Džejn.

Dan za pamćenje: Prvo je saznala da je osvojila PREMIJU, a onda ju je ćerka šokirala vešću



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar