MARLJIV

Sin Mirka Kodića radi kao BARMEN i ponosan je na to: A gazda mu je naš proslavljeni KOŠARKAŠ!

Harmonikaš srećan što ima vrednog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / You tube /sezam produkcija

Sin našeg harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, zaposlio se u lokalu kod proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radio je godinama i zarađivao dosta novca, ali to ne znači da ne živi kao sav normalan svet, posebno njegovi naslednici. Kodićev sin Aleksandar, kojeg je dobio u prvom braku, zaposlen je kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Mirko Kodić užasnut rečima Ljube Aličića: Šta sam ja doživeo, da me jedan GMAZ blati! TUŽIĆU GA

U pitanju je lokal zatvorenog tipa. Počeo je s radom početkom ove godine u samom srcu Vračara i vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mesta za okupljanje onih s dubljim džepom, koji ne žale novac za vrhunsku uslugu i intimniju atmosferu.

“Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan”,priznao je Kodić za Kurir.

Zlata Petrović PRIZNALA da se viđala sa Kodićem! (FOTO)

Podsećanja radi, pored toga što je radio sa velikim imenima naše estrade, kao što su Šaban Šaulić i Miroljub Aranđelović Kemiš, Mirko se smatra glavnim “krivcem”dolaska na estradu Svetlane Ražnatović Cece sa pesmom “Cvetak-zanovetak”.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar