Mirko Kodić užasnut rečima Ljube Aličića: Šta sam ja doživeo, da me jedan GMAZ blati! TUŽIĆU GA

Harmonikaš danima ne može da se smiri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Pevač Ljuba Aličić sve je iznenadio kada je izneo svoj stav o dugogodišnjem kolegi i našem poznatom harmonikašu Mirku Kodiću.

Naime, Ljuba je za Kodića u emisiji Ami Dži šou rekao kako ne ume ni jedan foršpil da odsvira, zbog čega je Mirko odlučio da podnese tužbu  za klevetu, uvredu i duševni bol.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/ Youtube

“Ljubu ću tužiti po svim osnovama, i za klevetu i uvrede, duševni bol. Dobitnik sam nacionalne nagrade i nagrade za životno delo, a on blati moje ime i karijeru. Šta sam ja doživeo, da me jedan gmaz tako blati u emisiji, to je strašno. Povredio me kao umetnika da nema dalje, a s druge strane i nije kad čujem ko je to rekao. Vežbao sam po deset sati dnevno, dao sam srce i dušu svom narodu. Zvaću danas mog advokata da se pozabavi tim pitanjem”, rekao je Kodić.

Foto: Printscreen/ Youtube

“Sarađujemo već 40 godina, komponovao sam mu i pesmu “Na starom mostu”. Ne znam je l’ on bio pijan u emisiji, ne znam šta mu se desilo. U pet sam ustao jutros, nije mi bilo dobro, šetam od nervoze po kući ko ludak. Zovu me svi. I Nada jadna, i njoj je bilo neprijatno. Da je rekao tokom emisije: “ja se izvinjavam gospodinu Kodiću što sam slagao”, ja bih mu oprostio. Ali ne, on je nastavio po svom”, završava iznervirani Mirko.

Gostujući u emisiji Ami Dži šou, Ljuba i Nada Topčagić su pričali o dogodovštinama, pa su se tako dotakli i harmonikaša.

“Mirko Kodić i ja smo nagrabusili na jednoj svadbi. Gazda kaže na sto, ja na sto. Kaže gazda: “Pevaj ‘Zaklanjaš mi sunce’, hajde”. Mislim da je Kodić tad i naučio da svira tu pesmu”, rekla je pevačica, kada se uključio i Aličić.

“Mirko Kodić nikad nije znao nijedan foršpil da odsvira, a kamoli da odsvira “Zaklanjaš mi sunce”, izjavio je on za Kodića između ostalog.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar