Otkrivamo: Zorica je potpisala ugovor za Zadrugu, a ovo je PRAVI RAZLOG njenog neulaska!

Svi je očekuju, a nje još nema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Folk pevačica Zorica Marković jedna je od rijaliti zvezda koja je obeležila “Zadrugu” u prethodne tri sezone.

Gledaoci nestrpljivo čekaju da ona zakorači u Belu kuću i napravi haos, ali to nikako da se dogodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako smo saznali, pevačica zbog trenutne situacije sa koronavirusom pomerila je ulazak u rijaliti.

Nakon svih skandala Milica Kemez i Santana PLANIRAJU BEBU: U životu je više neću uvrediti, biću korektan

“Ja imam ugovor koji još uvek važi. Hvala im na razumevanju, trebalo je još u septembru da uđem u Zadrugu. Međutim, ja zaista nisam mogla. Tri sezone sam bila i sve ono što radim privatno je stajalo, stajalo i došao je red da te obaveze završim”, kaže Zorica za “Objektiv.rs” potpuno iskreno, te nastavlja:

Foto: Youtube/ Screenshot

“Ja sam te obaveze završila, međutim, pošto sam ja visokorizična osoba kada je reč o koroni moram još malo da sačekam. Naravno, tamo je sve besprekorno, svi su potpuno zaštićeni i obezbeđeni, ali ja već dva i po meseca nigde ne izlazim. To mi je profesor Jović, kardiolog, striktno naložio. Niti mi ko dolazi, niti ja bilo gde izlazim”.

Pevačica ističe da jedva čeka da se epidemija smiri, da se život svih nas vrati u normalu, ali i da uđe u najgledaniji rijaliti šou kod nas i obračuna se sa mnogim učesnicima.

ZAROZANA Nadežda se hvata za glavu zbog Tome, a Marija Kulić je teši: Ti treba da ga PREZREŠ zbog toga!

“Ako produkcija smatra da sam ja potrebna kada se ova situacija smiri naravno da ću ući u rijaliti. Neće biti nikakvih prepreka. Ulazim tamo da ih razvalim”, poručila je za kraj Zorica u svom stilu.

Podsećamo, Zorica Marković već godinama ima probleme sa srcem, a 2007. godine doživela je infarkt, nakon čega je operisana, tačnije, ugrađena su joj tri bajpasa.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Boze, boze, bolesnica uporna, legla mu pod noge, sta Misel moze svadjao se sa njom, mama je sad brani samo da ne bi bila sa Zolom, podrzava je da ova maltretira sve oko sebe a kad Misel nije njoj dao da spava odma se vadi na to kako joj uznemirava dete.Ja ne mogu da shvatim da je ovo nekom zanimljivo i da njih dve kao najgore kalasture opstaju u ovom reality programu....

    Odgovori

Ostavite komentar