HAOS!

ZAROZANA Nadežda se hvata za glavu zbog Tome, a Marija Kulić je teši: Ti treba da ga PREZREŠ zbog toga!

Postavila se kao majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nadežda Biljić danima je u psihičkom rastrojstvu zbog Tome Panića sa kojim ima dete, a njen ulazak u “Zadrugu” obeležile su suze. Marija Kulić rešila je da pomogne pevačici pa je savetovala kao sopstvenu ćerku da se izdigne iz bola koji joj nanosi zadrugar i da bi trebalo da ga prezre zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potpuni haos: Nikad gora svađa Tome i Nadežde, ona ga UDARALA i PLJUVALA zbog ove žestoke uvrede! (VIDEO)

“On nije jedini, ti nisi kriva a on je smrdlja, on je g*vno koji ne zna šta radi i misli da mu narod veruje, a to nije istina. Neće ljudi misliti da ti je smrdljiva pi*ka, jer da jeste on ne bi bio sa tobom. Ovog smrada nikada više nemoj da pogledaš, i ne uništavaj svoj život zbog njega. Da li si ti svesna toga da zbog stvari koje je rekao, treba da ga prezreš”, savetovala je Marija ubedljivo.

Paula sve otkrila: Toma Panić bio u ŠEMI sa Katarinom Grujić i Ivanom Hurikejn? Nadežda ODLEPILA!

“Nisam je varao u spoljnom svetu, pričao sam svašta u besu ali nije tako! Bilo bi bolje da smo napolju to rešili, a ne ovde da isplivavaju bljuvotine, i neka izlazi napolju šta god, ne zanima me. Ona iznosi svašta u besu, a onda kao ja nisam kriv. Ona je mene konstantno povređivala i krivila, kada ode kod naših prijatelja ona priča o našem odnosu, a ja sam takav da iz kuće ne iznosim ništa i jedino sam ovde pričao ali o meni i o njoj. To su stvari koje ne volim, kao i mom bratu!”, rekao je braneći se Panić.

Potpuni haos: Nikad gora svađa Tome i Nadežde, ona ga UDARALA i PLJUVALA zbog ove žestoke uvrede! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar