AU DRUŽE!

Zorica Marković URNISALA zadrugare UŽIVO u programu: Otkad je Zerina postala dama? Maja je HOROR!

Zorica Marković je jedna od legendi ne samo narodne muzike već i po rijaliti učešćima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zorica Marković
foto:ScreenShot/Youtube

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković ovoga puta ne nalazi se na imanju u Šimanovcima, ali zato prati sva dešavanja u toplini svog doma.

Ona se uključila u program emisije RED TV-a “Pitam za druga” i rekla sve što misli o ovoj sezoni rijalitija bez ustručavanja. Mišljenje o nekima će vas iznenaditi, ali njena želja je da se obračuna sa folirantima:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zorica Marković zamalo dogurala do 100 kg: Preduzela je hitno ove MERE, evo koliko je smršala!

“Pratim Zadrugu. I ujutru i uveče. Ja sam bila u 10 rijalitija, ali nisam videla ovoliko foliranata na jednom mestu. Taman mislim neko se spanđao, sutradan upalim posle jutarnjeg na Pinku, oni raskinuli”, govorila je Zorica, a onda prokomentarisala odnos Bore i Nece:

Zorica bez dlake na jeziku o zadrugarima: ON baš dobro FOLIRA, nikako da ga provale!

“To mi je takav hit. To mi je veći hit od Brendona i Orozovića, prošle godine. Sad ću da ti kažem. Tomović je rijaliti igrač i on dobro igra igru. Na to ima pravo. Mića mi je malo utihnu. Od novih Rialda, Sandra Rešić, ne znam što je i dalje tamo Ivana. Maja, au! Au, druže, koji je ono horor. Šta je ono? Kakva napast. Onda Zerina Hećo postala dama! Naopako kad bih ja ušla. Sa jednim čovekom bih pričala. Razvalila bih ih. Koliku želju imam da razvalim folirante”, dodala je Zorica, pa pomenula i Frana i Paulu:

Zorica Marković o fotografiji Nade Topčagić u toplesu: Skreće PAŽNJU da ne bi otišla u ZABORAV

“Fran je fino dete. Paula me iznenadila ovim spotovima, napraviće nešto. Nije ni čudo što gleda narod ovo, ovo nema nigde na svetu. Ja mislim da je Maji i ćale na infuziji, opasno je to. Sve je to život. Oni su super kakvi su napolju. Ja ne znam ona Maja Marković da li je jednom pozdravila dete. Ovu Simov neću ni da spominjem”, zaključila je Zorica.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar