BORBA TITANA

Paula bila u stanu Bake Praseta! Odbila je INTIMNE ODNOSE sa njim, on je ponižavao i vređao? (VIDEO)

Panić obelodanio aferu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen /Youtube/ Zadrugaofficial

Paula Hublin i Baka Prase imali su susret prilikom koga su se ljubili kako je obelodanjeno u “Zadruzi”, a Hrvatica je usled pritiska Tome Panića sama potvrdila ovu priču. Ona je pritom istakla, da se te večeri u njegovom stanu, ništa više od toga među njima nije desilo.

“Taj Baka može da se oglasi slobodno i neka kaže da li je bila kod njega samo zbog polnog organa i vratila se za Zagreb. Paula je ispred mene kad god sednem negde. Ona je jedna mala dro*ica. Od mene dosta”, rekao je Toma provocirajući Paulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Toma Panić pričao o VRELOJ akciji sa Paulom, a jedan detalj je sve ZGROZIO (VIDEO)

Na ovo je Hrvatica ustala i dala detaljno objašnjenje u kome kaže da jeste bila, ali ne iz pomenutog razloga.

“Nećeš lagati. Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali se*s nismo imali, samo smo se poljubili. Ja sam njemu stavila do znanja da ne želim da ima odnose sa njim, a on mi je rekao da mu to nije normalno, da neko dođe kod njega u deset sati uveče, a da sa njim nema s*ks. Čak je dao sebi za pravo da me zbog toga ponižava i vređa”, ispričala je Paula.

Većina zadrugara Hrvatici nije poverovala, tvrdeći da ne postoji drugi razlog zašto bi neko išao kod nekoga tako kasno u stan. Ipak, u svoju odbranu, Paula je dodala da nema razloga da krije i da bi prva rekla da se tako nešto dogodilo.

“Moj otac zna da sam ja bila kod njega. Pa zašto ne bih rekla da smo imali intiman odnos, mi se jesmo poljubili kao što sam već rekla, ali sam ja rekla da ne želim da imamo odnos, zbog čega smo se i nas dvoje pokačili”, zaključila je loknasta takmičarka.

Igraju igru: Fran i Paula PRIZNALI Tomi Paniću da se još uvek vole, pa se LJUBILI u toaletu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar