KO JE U PRAVU?

Video zbog koga se internet usijao: Pitali su muškarce da li im je KILAŽA PRESUDNA u odabiru partnerki

Snimak ima preko 15 miliona pregleda na različitim platformama, a komentari ljudi su brutalni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wayhomestudio

Neko voli visoke, neko niske.

Nekima su devojke sa malim grudima, a većom zadnjicom privlačnije od onih koje imaju bujno poprsje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ili više volite onu podelu na plavuše, crnke i crvenkose? Ipak, ima i onih kojima je draže da odaberu devojku koja je zanimljiva, intelignenta, jer, kad izgled prođe, karakter je taj koji “drži” vezu.

Iako je vaš izbor samo vaša stvar, mnogi zaboravljaju da reči i te kako mogu da povrede i ponize drugu stranu. Ukoliko vam se ne dopada osoba koja je pokazala za vas interesovanje, birajte reči – ili bi barem tako trebalo da bude.

Džeri Patel je zabavljač koga samo na Tik Toku prati preko 2 miliona ljudi, a skoro 47.000 na Instagramu. Poznat je po “prenkovima”, skrivenim kamerama, ali i škakljivim anketama.

Poslednja u nizu podigla je veliku prašinu, i izazvala ogroman broj komentara, a video se deli na različitim profilima, samo iz razloga jer pokazuje obe strane medalje. Naime, Džeri je pitao muškarce da li im je kilaža devojka presudna u odabiru partnera, a odgovori dva muškarca su bili dijametralno suprotni.

Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viralstik (@viralstik)

Prvi muškarac je odgovorio: “Nikada ne bih izlazio sa debelom kuč**m. Ako te pogledam i nisi privlačna i lepa, tu nema šta da se j**e”. Džeri ga je šokirano upitao da li je siguran u to što kaže, ali je momak samo potvrdio izrečeno.

Zato, sa druge strane, imamo i momka koji je zaista pokazao koliko žene treba poštovati: “Po mom mišljenju to nije bitno. Iskreno, zbog pritiska medija, na društvenim mrežama su žene često prestavljene i tretirane kao seksualni objekti. Ja ne želim tako da se ponašam. Odvatno je videti gomilu muškaraca koji su u fazonu: uuu ala bih je… bez da i pokušaju da je upoznaju. Treba da se potrudite da je učinite kraljicom i držite dugo na tronu. Zato poručujem svim ženama koje gledaju ovo, nevezano da li su mršave ili debele: prelepe ste i treba da budete voljene!”

Video su komentarisali i muškarci i žene, a komentari su bili uglavnom na strani drugog muškarca. “Imamo one koje je majka dobro vaspitala da poštuju žene i one koji ne zaslužuju da ih iko pogleda”, samo je jedan od brutalnih komentara na video. “Tako bih udarila ovog mlakonju u prepone”, komentar je druge.

Bilo je i onih koji su se složili da je izgled bitan, ali da ne treba žene komentarisati na ovako prost način.

Na čijoj ste vi strani? Da li je vama kilaža presudna u odabiru partnera? Pišite nam u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar