Grčić postavio Mariniku na pravo mesto: EPS nećete reketirati, bolje da se pozabavite lopovlukom Đilasa

Saopštenje v.d. direktora EPS upućeno potpredsednici Stranke slobode i pravde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić izjavio je da je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić htela da ucenjuje to preduzeće lažnim aferama kako bi iznudila novac.

Grčić: Hvala predsedniku Vučiću što se lično brine za ekonomski oporavak Obrenovca!

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najpoznatija politička preletačica Marinika Tepić koja je promenila čak šest političkih stranaka, od svog poslodavca, ili bolje rečeno nalogodavca Dragana Đilasa poprimila je jednu osobinu, ljubav prema parama. I dok je Đilas narod Srbije i državne budžete klepao preko svojih marketinških agencija, prodajući sekunde, tačnije maglu, njegova miljenica Marinika Tepić posegla je za bržim  metodama, kojima su je naučili njeni drugari, dileri iz Banata.

Htela je da reketira EPS, da bi ćutala o izmišljenim, nepostojećim aferama, iznuđivala je reket, a kad je ostala praznih džepova, onda je pobesnela i počela da huška sindikate u EPS-u, ne bi li se dokopala zlatne koke koju bi da čerupa. EPS-u nije potrebno da Marinika ćuti, naprotiv. Što više Marinika priča laži i jeftino manipuliše, to su radnici jedinstveniji u stavu da bi ona i njen gazda Dragan Đilas razvalili narodnu, radničku kompaniju, čim bi je se dokopali.

Država, nadležno ministarstvo i naš menadžment sprovode dugoročno planirane odluke, kako bi se unapredio rad EPS-a, kako bi se povećala efikasnost, a istovremeno sačuvala radna mesta. I bolje da Marinika ne brine za EPS. Neka brine kako će njen gazda objasniti ko je uzeo višemilionsku proviziju za gradnju mosta na Adi, jer su to pravi papiri o kojima narod želi da čuje istinu

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar