UBISTVO U ŽARKOVU

“Vukao je Sandru po ulici i pijan lupao na vrata”: Komšije osumnjičenog Nenada opisale strašne stvari

Svedočenja Žarkovčana o tome šta se dešavalo u kući gde je ubijena žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Blic printscreen

Pripadnici beogradske policije i dalje se nalaze u Žarkovu, u Ulici Dušana Vlajića ispred kuće u kojoj se noćas dogodilo zločin kada je ubijena Sandra D. (47).

Pogledajte trenutak hapšenja osumnjičenog na Čukarici: Nenad UBIO Sandru zbog NESTRPLJENJA? (FOTO)

Za Sandrino ubistvo, prema poslednjim informacijama iz policije, osumnjičen je Nenad I, vlasnik stana u kom je pronađeno Sandrino telo sa ubodnom ranom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policajci su doveli Nenada I. u stan, unutra su se zadržali neko vreme, a zatim su ga izveli i automobilom odvezli u policijsku stanicu, piše Blic. Nešto ranije jutros, policija je razgovarala sa Nenadovim komšijom koji je navodno identifikovao Sandru.

Detalji užasa na Čukarici: Mrtva žena imala DEBELI DOSIJE, osumnjičeni takođe poznat policiji

Dok policija prikuplja tragove na licu mesta, komšije prepričavaju neprijatnosti koje su doživljavale mahom od Nenada, pošto je Sandra u tom stanu počela da boravi pre oko tri meseca.

Pravio je probleme i uznemiravao me je tako što bi mi pijan dolazio na vrata i lupao, a onda tražio da mu dam cigarete i alkohol. Pre nekoliko dana sam ih video kako se vraćaju iz prodavnice i on ju je vukao po ulici jer nije mogla da hoda“, kazao je jedan komšija.

I drugi susedi iz ulice prepričavali su neprijatne scene sa Nenadom, kog su mahom svi okarakterisali kao alkoholičara, a Sandru kao zavisnicu.

Horor na Čukarici: Žena nađena MRTVA u tuđoj kući, njene povrede ukazuju na STRAVIČAN zločin

Nije izlazila poslednja dva dana iz tog stana, a navodno je bila u zavisničkoj krizi kada je ubijena. Bio je u lošem društvu, svakakvi su mu dolazili tu, pili, ko zna šta su radili… Koliko znam iza sebe ima dva braka“, ispričao je komšija.

Kako je ranije danas saopštila policija, Nenad I. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

 

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar