Piletina u sosu od pavlake, senfa i KARIJA je nešto što morate da ISPROBATE (RECEPT)

Neće vas ostaviti ravnodušnim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/timolina

Piletina je mnogima omiljena vrsta mesa.

A u kombinaciji sa karijem, senfom i pavlakom će vas još više oduševiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vreme je da isprobate nešto drugačije i obradujete svoje ukućane i sebe.

Potrebni sastojci:

1. 400 grama pilećeg filea
2. 4 kašike kisele pavlake
3. 2 kašike maslinovog ulja
4. 1 kašičica karija
5. 1 kašičica senfa
6. malo soli, bibera
7. 150 grama trapista

Foto_: Pixabay/manfredrichter

Priprema:

Od svih navedenih sastojaka, osim trapista i filea, napravite kompaktnu smesu, a zatim u nju umačite tanko isečene pileće šnicle i ređajte ih u podmazanu vatrostalnu posudu. Poklopite je i pecite na 220 stepeni oko 45 minuta. Trapist, na kraju, narendajte odozgo i vratite u rernu na još pet minuta. Služite je uz pirinač, ili pečeni krompir.
Prijatno!

Izvor: Objektiv.rs, Stvarukusa.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar