Zvezda zove Duška Tošića: “Delije” sprečile transfer Birmančevića!

"Što se njega (Birmančevića) tiče, imamo dogovor sa navijačima da ga ne dovodimo, s obzirom na to da je bio igrač Partizana, nastupao je čak i za seniore tog kluba, pa ne bih otvarao tu temu. Taj dogovor smo napravili posle Bosančića"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/FK Crvena zvezda

U razgovoru sa novinarima ovog petka, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pregovarali sa iskusnim defanzivcem o povratku na stadion gde je igrao od 2010. do 2012.

“Razgovarao sam ja sa Duškom Tošićem i jeste nam želja. On može da odigra i levog štopera i levog beka u zavisnosti od formacije. On nam treba i kao igrač i kao ličnost. Rekao sam mu da ne želim da se Zvezda takmiči sa Bešiktašom. Rekao sam mu i da je ostavio trag, a treba sebe da sprema polako za neku novu funkciju. Ima on pregršt motiva i razloga da dođe u Zvezdu, ima još vremena, razgovaraćemo”, istakao je Terzić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitan je i o Veljku Birmančeviću, za koga vlada veliko interesovanje i koga su crveno-beli želeli da dovedu.

“Što se njega tiče, imamo dogovor sa navijačima da ga ne dovodimo, s obzirom na to da je bio igrač Partizana, nastupao je čak i za seniore tog kluba, pa ne bih otvarao tu temu. Taj dogovor smo napravili posle Bosančića”.

Svoj stan sam zbog Zvezde stavio pod hipoteku: Terzić prvi put obelodanio dugo čuvanu tajnu!



Izvor: Nikola Husein

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar