LEPO SEĆANJE

Boba Živojinović bio je veoma BLIZAK sa princezom Dajanom: Viđali smo se, NAVIJALA je za mene sa tribina

Pričalo se i da je princeza muvala Živojinovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/119alias/ Iz profila Tv Grand

Suprug Lepe Brene Slobodan Boba Živojinović na vrhuncu svoje teniske karijere bio je veoma blizak sa pokojnom princezom Dajanom.

O njihovom poznanstvu nekadašnji teniser je svojevremeno govorio za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bila je predivna žena, s kojom sam mogao da pričam i o najobičnijim stvarima. Bio sam iznenađen koliko je prirodna i počastvovan sam što sam je poznavao. Pričali smo o svakodnevnim stvarima i našoj deci jer je Filip godište njenog mlađeg sina Harija. Navijala je za mene s tribina iako je kraljevska porodica imala VIP ložu”, rekao je Boba za Kurir pre nekoliko godina.

Lepa Brena i Boba za godinu dana zaradili MILIONE od pranja PROZORA i KROVOVA

On je tada ispričao i kako su se on i Dajana upoznali.

“Nedelju dana pre Vimbldona održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika i tada sam je upoznao. Odmah me je pitala da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis i ja sam joj potvrdio. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč i tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski”, ispričao je Živojinović za pomenuti medij.

Boba danas vodi bitku sa KILOGRAMIMA, a Brenu je osvojio kao jedan od NAJZGODNIJIH sportista (FOTO)

Kako se pričalo, princeza je navodno i muvala tenisera, iako je ona tada bila u braku sa princom Čarlsom, a on sa Zoricom.

“Ne želim da pričam o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri neko poput nje, jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to”, rekao je Boba za Kurir na tu temu.

Brena i Boba danas proslavljaju 29 godina BRAKA: Ona podelila sliku sa VENČANJA o kome su mediji brujali

Podsetimo, Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. venčao se s Brenom, a Ledi Di se razvela od Čarlsa i započela vezu s Dodijem el Fajedom. Ona i njen verenik poginuli su u tunelu u Parizu 31. avgusta 1997. godine.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar