Ovaj detalj iz filma “Sam u kući” je svima promakao: Otkriveno je zašto su roditelji zaboravili Kevina

Tek 30 godina kasnije nam je sve jasno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Netflix UK & Ireland

“Sam u kući” već 30 godina važi za jedan od najboljih novogodišnjih filmova. Na listi su se našle i druge avanture dečaka Kevina, ali jedna stvar nam je svima promakla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tek tri decenije nakon filma “Sam u kući” smo shvatili zašto je porodica zaboravila malog Kevina. Ovo otkriće je sa svetom podelio tviteraš “Jonathan J”.

Znate li kako sada izgeda dečak iz filma “Sam u kući”: Izborio se sa drogom i preokrenuo je svoj život

On je primetio neobičan detalj. Naime, na samom početku filma dostavljač porodici Mekalister dostavi deset pica, tada počinje prepirka između Kevina i njegovog starijeg brata Baza. Braća tada prevrnu boce i papire sa stola. U celoj pometnji njihov otac pokušava da počisti brzo nered koji su napravili i slučajno sa ostatkom papira baci Kevinovu avionsku kartu.

Ovo objašnjava kako porodica nije brže shvatila da Kevin nije sa njima. Podelili su sve karte deci i nisu ni primetili da jedna karta i jedno dete nedostaju. Sada, nakon 30 godina, možemo da kažemo da Mekalisterovi možda nisu tako loši roditelji kako se činilo na početku, ali su i dalje prilično loši. Neki su primetili da pre ulaska u kombi starija sestra broji da li su svi pošli i slučajno u brojanje i uključi dečaka iz komšiluka koji se tu našao, okrenut leđima.

Ovi detalji su sada neveli mnoge fanove da ponovo pogledaju film i pokušaju da otkriju još skrivenih detalja, pošto, izgleda da su autori stvarno vodili računa o svemu (za razliku od Kevinovih roditelja).

Prešao igricu: Makoli Kalkin iz filma “Sam u kući” ima najbolju žaštitnu masku na svetu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar