Zorica Brunclik saopštila TUŽNU VEST: Region u neverici, po koji put?!

Da li je moguće?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Domaća folk zvezda Zorica Brunclik zbog epidemije koronavirusa u našoj zemlji prinuđena je da treći put odloži koncert zakazan u “Sava Centru”.

Zorica je prvobitno trebalo da održi koncert 21. aprila, pa 28. oktobra, a potom je pomeren za 29. decembar. Budući da se epidemija ne stišava još uvek, folk zevzda rešila je da odloži koncert za proleće naredne godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovu tužnu vest za njene fanove objavila je na svom Instagram nalogu.

Saša Popović i Miroslav Ilić ne govore već 20 godina: Razlog je ŠOKANTAN, u sve umešani Zorica i Kemiš

“Dragi moji, zbog ljubavi prema muzici niko i nikada ne sme biti ugrožen, a pošto pošast pandemije i dalje kosi, na planirano druženje u Centru “Sava” ćemo sačekati do nekih boljih dana.U nadi da će do proleća sve ružno što nam se dešava biti prošlost, moja želja i molitve su da vas sve vidim nasmejane i raspevane 21. aprila sledeće godine, ali ovoga puta ćemo, da ne čuje zlo, sačekati sa zakazivanjem zvaničnog datuma. A onda ćemo, godinu dana kasnije od planiranog, svi zajedno pesmom proslaviti život”, napila je pevačica, pa poslala važnu poruku:

Brena i Zorica ne pričaju već pet godina: Brunclikovu IZBEGAVA na događajima, iza svega stoji SUJETA?

“Da bi naša nada postala stvarnost, moramo se svi ponašati odgovorno i sačuvati zdravlje sebe i drugih. Zato, pazite se, molim vas!”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Region u neverici po koji put... Boze ko li pise ovako pompezne naslove i jako glupe tekstove... I to rade stalno.. Aman vise...

    Odgovori
  2. A hocemo li mnogo da budemo tuzni? Tuzno je sto se mi bavimo takvim bizarnim stvarima u ovoj situaciji. Cuj, koncert Zorice Brunclik! Kako li cemo preziveti bez njega

    Odgovori

Ostavite komentar