Imao sam TROJKU i bilo je super, ali se sada osećam ISKORIŠĆENO

Nije se završilo onako kako se nadao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Jedan muškarac je isprobao seks utroje.

I to sa svojom najboljom drugaricom i svojim cimerom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nije mu se dopalo kako su stvari, nakon toga, počele da se odvijaju, pa je zatražio savet stručnjakinje Deidre Sanders.

On je objasnio da svoju najbolju drugaricu poznaje još iz osnovne škole, a da je sa cimerom počeo da živi prošle godine, ali da se zbog pandemije koronavirusa vratio da živi sa porodicom.

Pošto mu je cimer mnogo nedostajao, pozvao ga je na vikend kod sebe, a tada je došla i njegova najbolja drugarica.

Njih troje su igrali igru u kojoj je gubitnik morao da skine komad odeće i ubrzo su završili u trojci, iako su bili prilično pijani.

Ovaj momak se sada oseća iskorišćeno.

“Sledećih nekoliko dana uopšte nismo razgovarali, a kada sam pitao drugaricu zašto me izbegava, rekla mi je da su ona i moj cimer započeli romantičnu vezu i da im je sjajno”, napisao je ovaj mladić, koji se oseća i usamljeno jer je njegova drugarica počela da živi sa njegovim cimerom.

Foto: Freepik/gpointstudio

Da li je pravi problem to što nemate nikog posebnog?

“Svi ste mnogo popili, a sumnjam da su bili toliko proračunati da vam povrede osećanja. Budite bolji čovek i recite im da im želite svu sreću i da se nadate da će im biti dobro u vezi. Da li je možda najveći problem u tome što nemate nikog posebnog? Pronađite način da poboljšate svoj društveni život, ali izbegavajte seks utroje”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar