Dečak (8) posle svađe s roditeljima PROGUTAO bateriju: Pao na pod i počela je borba za život

Otac se zabezeknuo i potrčao sa sinom u hitnu pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SWNS printscreen

Osmogodišnji Lukas Bruks iz Birmingema umalo je izgubio život kada je malo iz radoznalosti, a malo više iz besa prema roditeljima “iz principa” progutao malu, pljosnatu bateriju.

Lukas je imao raspravu u kući s majkom i ocem pošto nije želeo da uči i tada je otišao u svoju sobu. Tačnije, kažnjen je.

Slučajnost ili osveta? Medicinska sestra posle spasavanja obolelih od korone UBIJENA u pucnjavi

Tamo je uzeo da se igra nekom igrom koja je imala bateriju. Kako mu je i aparat za igru pao na pod uzeo je bateriju i izašao iz sobe pokazavši roditeljima da će da je proguta. Kako je to učinio tako je počeo da se guši!

Poplaveo je u licu, jer je baterija stala u grlu. Otac Kris Bruks skočio je prvi u pomoć i pokušao je na razne načine da mu pomogne ali nije uspeo.

Videvši da će možda ostati bez sina, brzo ga je ubacio u auto i odveo u hitnu pomoć. Tamo su mu u roku od nekoliko minuta spasili život. Ostaje misterija kako je dečak uopšte disao pošto mu je baterija blokirala deo tih puteva u telu.

“Doktori su rešili da pomere bateriju ka stomaku umesto da je izvade. To se pokazalo kao najbolje rešenje”, rekao je Kris Bruks.

Škola uvela čas FLERTA, učiteljica već otišla PREDALEKO: Dečake dodiruje i pokazuje im grudi (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar