Slučajnost ili osveta? Medicinska sestra posle spasavanja obolelih od korone UBIJENA u pucnjavi

Misteriozna smrt pod nerazjašnjenim okolnostima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Caitlyn Marie Kaufman

Kejtlin Meri Kaufman (26), mlada medicinska sestra iz okoline Nešvila u Tenesiju ubijena je prilikom povratka s posla na putu dok je zbog gužve u saobraćaju sedela u autu i čekala da se kolona pomeri.

Policija je posle poziva drugih vozača brzo došla na lice mesta ali mogla je samo da konstatuje smrt. Kejtlin je poslednjih meseci radila na odeljenju za zbrinjavanje bolesnih od koronavirusa i bila je zadužena za najteže slučajeve.

Dečak (14) se zbog ljubavi UBIO pred drugarima skokom pod voz: Pre smrti simpatiji poslao POTRESNU poruku

Pred njenim očima izdahnulo je više od 200 građana Nešvila i okoline, pa policija ima određene sumnje da je Kejtlin ubijena s razlogom. Naime, ubistvo se dogodilo po kiši i bilo im je teško da isprate tragove u blatu kraj puta.

Ubica je prišao sa strane i ispalio 6 metaka ka Kejtlin koja je i pored kiše držala otvoren prozor. Ono što zbunjuje u priči je da li je ona možda slučajna žrtva jer je nekoliko metaka pogodilo auto ispred nje pošto je ubica pucao sa više od desetak metara razdaljine, da bi se potom udaljio u nepoznatom pravcu. Vozač tog auta ispred Kejtlin je takođe pobegao sa lica mesta i traga se za njim.

Kako je u bolnici gde radi poslednjih meseci radi Kejtlin, kao i druge kolege, dobijala pretnje od porodica nekih preminulih da su krivi za njihovu smrt zbog neadekvatnog načina lečenja, policija trenutno ispituje slučaj i saslušava neke od tih osoba koje su izgubile u ovoj godini najvoljenije.

Na stranici GoFundMe u međuvremenu je pokrenuta stranica za prikupljanje novčane pomoći porodici nastradale devojke zbog sahrane.

Očekuje se da policija u narednim danima dođe do novih važnih informacija koje će pokazati da li je ovo misteriozno ubistvo bilo planski odrađeno prema Kejtlin ili je ona bila samo slučajna žrtva.

Masakrirao KRALJICU LEPOTE kad ga je otkačila: Policiju bedno slagao, a onda je otkrivena još gora istina



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar