Lagao devojku da je slavni košarkaš, pa joj ukrao 10.000 evra! Uhapšen je brzinom svetlosti (FOTO)

Devojke, čuvajte se ovakvih prevaranata, posebno na Tinderu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/Toms Kalnins

Mnogi košarkaški zaljubljenici znaju ko je Žalgirisov biser Rokas Jokubaitis. Mladi košarkaš privukao je veliku pažnju javnosti svojim dobrim igrama, a sada je njegovo ime dospelo u centar pažnje iz pogrešnog razloga.

Doduše, za to nije on kriv, već jedan zlikovac iz njegove rodne Litvanije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedan momak je napravio profil na mreži za upoznavanje “Tinder” i spojio se sa devojkom koja ne zna mnogo o košarci, pa nije posumnjala da se radi o lažnom profilu. Viktor Babajev, kako se ovaj kriminalac zove, odnosno lažni Jokubaitis, insistirao je da se upoznaju lično i devojka je pristala.

Kad god se video s devojkom, lažni Jokubaitis bi nosio neki odevni predmet sa znakom Žalgirisa.

Posle svake utakmice joj je slao poruke “Da li si videla šta sam uradio?” uz razne “insajderske informacije”. Kada god bi šetali gradom neko bi mu prišao da ga pozdravi jer je veliki fan Rokasa Jokubaitisa.

Čak je i računar kupio pod imenom Rokas Jokubaitis. Odjednom, posle dva meseca veze, Rokas ima problem – banka mu je iz nekog razloga blokirala račune i on više nema novca, pa vam je jasno u kom smeru ide priča.

Devojka je poverovala i pozajmila svom dečku, košarkaškoj zvezdi, 10.000 evra. Kada je devojka primetila da tu ima nekih nelogičnosti, on je i dalje ubeđivao da je on Rokas Jokubaitisi i da joj treba “psihijatrijska pomoć”. Ona je, srećom, otišla u policiju, a izvršitelj krivičnog dela prevara je odmah uhapšen.

Srpska selektorka raspalila maštu vrelim fotkama! U petoj je deceniji, a izgleda kao bomba! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar