Devojčica je bacala i vrištala: Tročlanu porodicu zbog maske izbacili iz aviona (VIDEO)

Uplakana majka ne može da veruje šta je doživela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/elizfulop

Tročlana porodica izbačena je sa leta United Airlines kompanije između Denvera i Njuarka pošto je dvogodišnja ćerkica odbila da stavi masku.

Otac i majka molili su je da je stavi na lice, ali je očito razmaženo dete počelo da pravi scenu i vrišti bacajući masku na pod.

Tada je došla posada aviona do njih i zamolila ih je da ga napuste jer ostali putnici neće da lete s nekim ko nema masku na licu. Posramljena porodica pokupila je svoje stvari i napustila avion.

“Nikada u životu nisam se osećala toliko posramljeno. Zaista ne znam šta joj je ovo trebalo. S druge strane, razumem je. Oni su mali. Koji normalni mozak može da oformi pravilo po kojem i deca mlađa od pet godina moraju da nose maske? Kako ih naterati na to?”, pitala se ogorčena majka koja je ostala tako s porodicom na aerodromu u neverici.

Predstavnici United Airlines kompanije na aerodromu u Denveru istakli su kako su pravila važeća za sve i stoga ljudi moraju da ih prate da ne bi došli u sličnu situaciju kao ova porodica.

Ima li KOVIDIOTA u avionu? KAŠLJALA namerno bez maske na putnike (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Upravo tako, imam i ja dvogodišnju devojčicu, niti je razmažena niti nerazumna, jednostavno je mala, nekad trpi kapu, nekad je sama skine, isto je sa rukavicama, čak i sa rajfom ili šnalicama za kosu, ne trpi ništa dugo, to je taj uzrast, razmaženost je nešto sasvim drugo.

    Odgovori
  2. "Očito razmaženo dete", strašno kako pišete! Imam sina koji uskoro puni 2 godine i znam da ne bi razumeo zašto mora da nosi masku. Jedva trpi i kapu, i to samo kad je baš jako hladno. Mali su oni, bore se protiv svega što im smeta i sputava ih, ne razumeju. Pogotovo što je sve više dece još uvek neverbalno u tom dobu. Nije fer odmah ih proglasiti razmaženima.

    Odgovori

Ostavite komentar