Veliki projekat za Zvezdu: Glogovac je hteo da uradi nezapamćenu stvar na Marakani, ali smrt je bila brža

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac nije stigao da ostvari poslednju želju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Legendarni srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je preminuo u Beogradu u 49. godini, nije stigao da ostvari poslednju želju i organizuje veliku predstavu na stadionu Crvene zvezde.

“Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo”, rekao je Glogovac za forum navijača Crvene zvezde.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo”, rekao je Glogovac tom prilikom.

Glogovac je bio jedan od kandidata za Skupštinu Fudbalskog kluba.

Bio je u glumačkom svetu poznat po velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a o navijačkom rivalstvu među glumcima je rekao:

“Vojin Ćetković, moj kum, navija za Zvezdu, Đuričko takođe, Bane Trifunović, dok je sa druge strane Bjela redovan, često putuje sa Partizanom, za ostale ne znam… “Grobari” se nešto kriju, ne pokazuju se transparentno baš… Tu je Sergej, ali to je više bila propagandna mašinerija”, rekao je on tada.

Zvezda ili Partizan? Holivudska zvezda sa najlepšim dekolteom otkrila za koga navija! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar