Jedno njeno PITANJE, tokom našeg vođenja ljubavi, uverilo me je da je ona potpuno izgubila INTERESOVANJE

Do tada je mislio da im je seks fantastičan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

Trenuci kada ljudi imaju seksualni odnos su oni momenti kada bi trebalo da se te dve osobe isključivo prepuste jedna drugoj i kada bi trebalo da zaborave na sve probleme i sporedne stvari.

Ipak, nekada je mozak jači od svega toga, pa nam ne dozvoljava da se skroz opustimo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To može da dovede do problema, naročito ako druga strane primeti da smo odsutni ili ako kažemo nešto što nas lako odaje.

Jedan muškarac se požalio na internetu da je nakon skorašnjeg seksa sa devojkom, shvatio da ona uopšte nije zanteresovana za njega.

“Nešto manje od godinu dana živim sa svojom devojkom i sve do pre neki dan sam mislio da nam je seks fantastičan”, kaže on.

Međutim, onda se desilo nešto što mu je potpuno poremetilo samopouzdanje.

Foto: Freepik/cookie_studio

“Pre neko veče smo imali seks i usred odnosa me je odjednom pitala da li sam platio račun za struju. Nisam mogao da verujem da je u trenucima najveće strasti ona razmišljala o nečemu tako trivijalnom. Od tada sam ubeđen da je ona potpuno izgubila interesovanje za mene”, rekao je.

Psihijatar i stručnjak za veze, dr Angela Brokman, uverila je ovog muškarca da nije jedini čovek koji se susreo sa ovim problemom i da to ne mora da znači da je nestalo njeno interesovanje.

Foto: Freepik/pressfoto

“Prema nekim istraživanjima jedna od deset žena razmišlja o kućnim stvarima tokom seksa. To mogu da budu različite stvati, koje se iznenada pojave u nečijoj glavi. Ako ne želite da se ovo ponavlja, potrudite se da je više opustite erotskom masažom ili erotskim šaputanjem”, kaže Brokman.



Izvor: Objektiv.rs, sundayworld.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar