Zauvek u beskraj, u nezaborav

Ovo su pevači koji su JEDINI ostali uz Džeja: Saša Matić i Lukas i Aco Pejović SKAMENJENI od bola! (FOTO)

Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Saša Matić, Aco Pejović i Aca Lukas pojavili su se zajedno na Novom groblju i podelili tugu koja ih spaja nakon smrti kolege i prijatelja Džeja Ramadanovskog. Ni ispod maski nisu uspeli da sakriju koliko saosećaju sa porodicom nakon tragičnog gubitka velikog pevača.

“Džeja su skoro svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su ostali samo njegovi prijatelji – Rule, Mića Sovtić, Aco Pejović, Aca Lukas i ja. Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 evra”, otkrio je Saša Matić za “Informer” samo dan pre sahrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

 

Stigla Ceca na Džejevu sahranu: Crni KAPUT, šešir i maska, retko ko je prepoznao! (FOTO)

“Bili smo četverac, a sada smo ostali bez kormilara. I to najboljeg! Hvala ti na prijateljstvu, na svakoj emociji, hvala za vanvremenske hitove i vetru u leđima kada je to bilo potrebno. Hvala ti što si bio baš naš i što smo imali privilegiju da te zovemo bratom. Spavaj dragi prijatelju naš, a mi te sigurno nikada zaboraviti nećemo. Ni zaboraviti, ni prestati da te poštujemo, volimo i pevamo tvoje pesme! Zauvek, u beskraj, u nezaborav! Volimo te”, pisalo je u čitulji koju su pevači posvetili svom kolegi.

Zlata Petrović ne može da dođe k sebi na SAHRANI! Jeca, plače, jedva diše od BOLA! (VIDEO)

Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je u snu u 56. godini, a sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

M.V.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar