Francuski poslanik celoj Evropi sasuo ISTINU o Kosovu, Nemica Viola probala da brani lažnu državu

Tijeri Marijani rekao da je napravljena mafijaška država koja je rak rana Balkana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Francuski poslanik u Evropskom parlamentu Tijeri Marijani izjavio je danas da je Kosovo mafijaška država i rak rana Balkana.

Šta ZMIJA krije u sefu? Tačijev čovek uhvaćen sa TAJNIM DOKUMENTIMA, krenuo u akciju dan posle ostavke

Marijani je na sastanku Odbora za spoljne poslove kritikovao izveštaj izvestilice Evropskog parlamenta za Kosovo Nemice Viole fon Kramon, u kome je ona, između ostalog, podržala viznu liberalizaciju za Kosovo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kosovo je region Srbije, koji nikada nije smeo da ostane u rukama onih koji ga danas vode. Priština ukida osnovna prava, vladavinu zakona, funkcionisanje demokratskih institucija. Postoji trgovina ljudima, trgovina organima. Kosovo je danas rak rana na Balkanu“, rekao je Tijeri.

Preteća poruka iz Prištine: Bajden i Engel zajedno SKOVALI PLAN, Srbiji ostaje samo jedna opcija

On je podsetio da se bivši kosovski predsednik Hašim Tači tereti za ratne zločine, a da Viola fon Kramon nije ni pomenula tu činjenicu, prenosi Sputnjik pozivajući se na tekst prištinske „Gazete ekspres“.

“Metastaze se šire Evropom, mafijaške operacije i oružje uvezeno u Francusku sa Kosova. Zabrinut sam zbog toga kako izvestilac i većina političkih grupa podržavaju liberalizaciju viznog režima za Kosovo. EU podržava mafijašku državu“, istakao je Marijani.

Izveštaj Viole fon Kramon o Kosovu francuski poslanik je nazvao neuravnoteženim, slepim i ideološkim.

Posle govora Marijanija, izvestilica Viola fon Kramon je rekla da je iznenađena njegovim govorom i da Kosovo nije mafijaška država.

Skandalozan plan SPAKOVAN na američkom Kongresu: Evo kakva je PRLJAVA uloga ALBANSKIH lobista u tome

Ona mu je predložila da zajedno posete Kosovo kako bi imao priliku da razgovara s tamošnjim stanovnicima, upozna se sa situacijom i proceni da li je to, kako je navela, mafijaška država i zemlja koja izvozi oružje.

Dodala je i da liberalizacija viznog režima ni na koji način ne bi ugrozila građane Francuske.



Izvor: Tanjug

Komentari (1)

  1. Tijeri Marijani, sve ste tačno rekli. Treba da idete na Srpko Kosovo i Metohiji dok vandali i kriminalci nisu porušili srpske svetinje, ili pretvorili u džamije, a nadgrobne srpske spmenike sve uništili. Evo, neka vas odvede veliki humanista Gijom, koji sada ima dvojno državlhanstvo i kome je sve jasni. Povedite i gospođu Vilu fon Kremon da obiđe srpske enklave, porušene kuče, spaljena čitava domaćinstva, žuta kuća itd. Frabcuzi, srpska braćo, ostanimo saveznici kao što smo bili u vreme De Gola...

    Odgovori

Ostavite komentar