Moj dečko je RETKO vodio ljubav sa mnom, a sad mi je otkrio njegov tajni FETIŠ i sve mi je postalo jasno

Shvatila je i zašto to nije ranije mogla da uvidi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MARKA / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna anonimna devojka je u intimnoj ispovesti na internetu otkrila da je već nekoliko godina u vezi, a tek sada je saznala za tajni fetiš svog dečka.

Naime, ona kaže kako je iz više ličnih razloga, na početku ove veze imala nizak libido, što njenom momku uopšte nije smetalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Rekla sam mu da možda uopšte neću želeti da imam seks, a on je rekao da nije sa mnom zbog seksa, već da me bezuslovno voli kao osobu. Nikada me nije pritiskao i bio je strpljiv”, rekla je.

Ubrzo je krenula na određene terapije i vremenom joj je želja za seksom porasla i konačno se potpuno učvrstila.

“Stanje se do te mere promenilo, da imam svakodnevnu potrebu za seksom. Međutim, moj dečko najviše nekoliko puta mesečno želi da imamo seks. Nisam ga ništa ispitivala, ali sam shvatila da i on ima problem sa libidom, pa sam odlučila da budem strpljiva, kao što je i on bio sa mnom”, kaže ova devojka.

Foto: Freepik/bearfotos

Ipak, pre nedelju dana je saznala u čemu je stvarno problem.

“Dečko mi je priznao da mu je fetiš kada vidi da sam potpuno nezainteresovana za seks, a da ga izuzetno odbija kada pokušavam da iniciram seksualni odnos. Nikada nisam mislila da ga je sve ovo vreme moj nizak libido uzbuđivao, ali očigledno da je to bilo tako”, ispričala je.

Foto: Freepik/standret

Nakon njegovog priznanja, setila se nekoliko situacija, koje su mogle da ukažu na ovaj njegov fetiš.

“Jednom je rekao kako bi bilo seksi da mi pruži oralni seks dok čitam knjigu – odnosno dok ga ignorišem. Seks nam je uvek fantastičan, ali me malo frustrira što sad ovo znači da uvek moram da čekam da on inicira seks i što bi trebalo da se češće pravim nezainteresovano”, kaže ona.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar