IZNENADIĆETE SE

One su podelile njihova FANTASTIČNA ISKUSTVA: Imala sam donji veš na sebi, a ON je uradio ovo

Probajte i vi nešto novo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/shurkin_son

Svaka žena ima neki svoj trik koji je svaki put uzbudi. Otkrijte šta je to kod drugih žena, pa možete nešto primeniti i same.

“Jednom sam tokom seksa imala donji veš na sebi, a da bi ušao morao je malo da pomeri ivicu gaćica, koja je sve vreme trljala moj klitoris. To je bilo fantastično!”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Jednom prilikom moj dečko se posvetio isključivo mom zadovoljstvu, i bio je ‘dole’ sat vremena! Doživela sam četiri orgazma!”

“Volim da što duže ostavim odeću na sebi, a posebno donji veš, koji obožavam. To me užasno uzbuđuje.”

“Ja volim ili užasno glasan ili potpuno tihi seks. Mnogo je uzbudljivo kad morate da budete potpuno tihi, jer nekoga ima u susednoj sobi.”

“Obožavam pozu ‘kaubojka naopačke’, to jest kad sam ja na njemu, ali okrenuta leđima.”

“Ponekad, kad dođem kući preumorna, kažem dečku da me skine jer nemam snage. Tada seks bude super.”

“Često dajem mom dečku vibrator da se igra sa mnom. Jednom mi je stavio dole vibrator, a onda i on ušao. Haos od vibracija!”

“Jednom smo imali seks otpozadi i to ispred ogledala. Bilo je neverovatno dobro.”

Foto: Freepik/Racool_studio

“Moj dečko mi je jednom flomasterima ispisao na grudima bezobrazluke i ja sam tako otišla na posao. Ceo dan sam bila napaljena.”

“Kad je leto, volim da perem zube i da se šminkam u toplesu. A to voli i moj muž. Onda sam ceo dan nekako čudno raspoložena za seks.”

“Pošto moj dečko i ja živimo zajedno, kad smo napolju volimo da se dodirujemo na javnim mestima. Onda se osećamo kao da smo tek počeli da se zabavljamo.”

“Odnedavno sam počela da mu dajem glasne instrukcije šta i kako da radi kad smo u postelji. I vidim da nam oboma prija.”

“Ja volim pozu ‘kašika’, i to naročito ako smo oboje malo pospani.”

“Držim noge podignute i skupljene, i ukrutim ih što više mogu u trenutku kad ulazi u mene. Osećaj je super, i odmah doživim orgazam.”

“Pre nego što počne oralno da me zadovoljava, uzme kockicu leda i stavi je na klitoris. Fenomenalan je osećaj kada posle tog hladnog osetim njegov vreo jezik.”



Izvor: Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar