Može li PERVERZNIJE? Neće vam biti dobro: Muškarci i žene su otkrili svoje najluđe FANTAZIJE

I ne, ovo nisu "nevaljala stjuardesa" i "bezobrazni policajac" maštarije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Svi mi volimo da maštamo kako bi bilo kad bi bilo.

Pogotovo kada je o “onim” stvarima reč.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ruku na srce, sigurno ste barem jednom u životu zamislili neki seksi scenario – bilo da “on dolazi, sa vrata vas ljubi, skida, a onda dugo vodite ljubav” ili vam “ona bane na posao, a potom vas zadovolji ispod stola, baš u trenutku kad imate važan konferencijski sastanak preko Zoom – a”, ili vam je na pamet palo nešto potpuno deseto, ko zna.

Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Zato i ne čudi što su Redditovci u jednoj od popularnijih tema bili zaista kreativni po pitanju njihovih fantazija. Naime, jedna od poslednjih tema su upravo fantazije i to one najluđe.

Ovo su neki od najinteresantnijih odgovora, pa ko zna, možda vam daju ideju za malo “dodatne akcije” u krevetu, ili sa samim sobom.

  • Volela bih da vodim ljubav sa nekim baš zgodnim tipom, ali da nas gleda moj dečko. I ne samo to, želim da doživim tako jak vrhunac, kako bi moj momak konačno naučio kako stvari treba da se rade.
  • Iz nekog razloga me uvek zaista uzbudi kada partner pokaže snažne emocije, pa je moja maštarija da smo ja i momak u bolnici, a neko je iz njegove porodice umro. Zaista je uznemiren i plače, a i ja sam uznemirena i plačem, ali onda se trudim da mu bude bolje ljubeći ga i držeći ga u naručju. Tada on počinje strastveno da me ljubi i mi se ušunjamo u prvu slobodnu sobu i prepuastimo se strastima, zaista polako i nekako tužno, ali vrlo ljubavno i strastveno. Iako se osećam  čudno i malo me je sramota zbog ove fantazije, o tome zaista maštam.
Foto: Profimedia/Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia
  • Maštam o tome da imam svoj hram sa ženama. Sve one me služe i rade mi sve što ja želim i koliko želim.
  • Iz nekog razloga, jako me uzbuđuje da maštam o tome kako moj dečko ejakulira u mene i kako sam trudna. Iako sam na piluli, a ni momak ni ja ne želimo decu u skorije vreme, iz nekog razloga, takav scenario me baš preznoji, bilo da se samozadovoljavam ili vodim ljubav sa dečkom.
  • Imam veliki fetiš sa uriniranjem. Voleo bih da to probam sa nekom baš zgodnom devojkom koja se na to “loži” isto kao i ja. Svaki put kada se tuširam o tome maštam.
  • Moja fantazija je da uhvatim dečka dok me vara, a potom da ih maltretiram oboje. Vezala bih ih, bičevala, ljubila, imala seks sa oboje.
  • Voleo bih da imam seks sa baš punijom devojkom. Ali onako, baš, baš. Znam da je prekomerna težina nezdrava, ali i inače me privlače krupnije devojke.
  • Maštam o tome da čučnem na sred ulice i otkopčam šlic svom dečku, ali da on ne može da se pomeri. Svi gledaju šta mu radim i njemu je neprijatno, ali u isto vreme mu i prija.
Foto: Freepik/Racool_studio
  • Želela bih da vežem momka za stolicu dok me posmatraju drugi muškarci dok ga mučim, bičujem i zadovoljavam. I sebe i njega. Za to vreme muškarci se zadovoljavaju, a deli nas staklo, tako da ne mogu da dođu do mene, nego mogu samo da gledaju….
  • Moja fantazija je da uđem u prostoriju sa izloženim različitim delovima ženskog tela, baš kao u nekim porno filmovima. I da onda mogu da “degustiram” sve što poželim.
  • Želeo bih da se igram sa daljinskim za vibrator, ali da ona ne može da ga izvadi. U njoj je i ja kontrolišem brzinu, jačinu, vibracije – sve. Takođe, zamišljam da mogu da ga prebacujem sa jednog mesta na drugi.
  • Maštam o tome da svaki obrok jedem sa tela nove seksi žene. Naravno, nakon toga mogu da im radim šta hoću.
  • Imam fantaziju da sam prekrivena šljokicama od glave do pete, a da me moj momak spenkuje po grudima i zadnjici, samo da bi video kako se tresu.
Foto: Freepik/Racool_studio
  • Maštam da krenem sama na planinarenje i naiđem na neko pleme gde žive samo prezgodni muškarci. Oni me odvode u svoje selo i vodim ljubav sa svakim od njih. ostajem tamo gde sam jedina žena i bukvalno me posmatraju poput boginje.
  • Maštam da vodim ljubav sa mojom devojkom, ali da je u tom trenutku trudna i to sa blizancima – što veće, to bolje.
  • Moja fantazija je da imam seks sa neverovatno visokim muškarcem. Prvi put sam na to pomislila kad sam gledala film “Guliverovova putovanja”. Zamišljala sam kako bi to izgledalo.
  • Zamišljam da sam Crvenkapa, ali umesto da naiđem na vuka, u pitanju je vukodlak. Ostatak priče vam je jasan, ako me razumete…

Koja fantazija vam je bila najneobičnija? O čemu vi maštate? Pišite nam u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar