Izašao ranije iz zatvora i video da ga devojka VARA: Prvo je ubio nju, pa krenuo NOŽEM na švalera (VIDEO)

Čovek je potpuno izgubio kontrolu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PA/MenMedia/Metro.co.uk printscreen

Britanac Endrju Vedsvort (37) uhapšen je nakon što je ubio svoju devojku Melisu, ali i njenog komšiju za koga i danas veruje da je bio njen ljubavnik.

Endrju je dva meseca ranije izašao iz zatvora zbog, verovali ili ne, dobrog vladanja, ali svo to vreme verovao je da ga Melisa vara. I bio je u pravu.

Vatrogasac sa ženom SILOVAO devojčicu (7), hteli da joj pokažu KAKO se pravi beba!

Ona mu je priznala čim je izašao da je dva puta nedeljno viđala starijeg muškarca koji joj je za to plaćao 1.500 evra. Pritom, rekla mu je da nije bilo seksa, već samo “malo milovanja” i dosta priče.

Endrju je izgubio kontrolu i iz kuhinje uzeo nož s kojim je krenuo da vitla po kući i na kraju je ubio Melisu. Potom je izašao napolje u zadnji deo dvorišta da se smiri.

Komšija i potencijalni Melisin ljubavnik Džerard Bristou (46) čuo je buku i ušao u kuću gde je zatekao Melisinu ćerku da plače.

“Rekla mi je da joj je Endrju ubio majku. Izašao sam napolje i krenuo da ga tražim”, rekao je Džerard kasnije na sudu.

Na CCTV kameri vidi se stravičan trenutak sučeljavanja dva čoveka, od kojih je Endrju imao nož. Goloruki i bosi Džerard mu se suprotstavio i tom prilikom je ranjen u grudi, dok mu je ubica odsekao i deo uha.

Džerard Bristou se oporavio u međuvremenu da je i svedočio na sudu, na kojem je Endrju Vedsvort dobio čak 32 godine kazne u zatvoru.

Otac se iznervirao i ODSEKAO glave ćerki i sinu! Policajcima pozlilo kad su čuli ZAŠTO je to uradio



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar