Što me SINE ostavi? Dečak iz Mokrina sahranjen je u BELOM kovčegu, a JAUCI majke parali su nebo

Miroslav Tuckov (14) iz Mokrina pronađen je mrtav u kadi punoj vode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Miroslav Tuckov (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu uveče pronađen mrtav, u kadi punoj vode. Bezuspešni su bili pokušaji oca da veštačkim disanjem sinu spasi život. Ni jednočasovna reanimacija ekipe Hitne pomoći nije, nažalost, otrgla dečaka od smrti.

Očaj oca preminulog dečaka iz Mokrina: Voleo je dugo da se kupa, pokušao sam da ga oživim!

“Miroslave, sine moj. Miroslave, srećo moja. Što me ostavi”, jaukala je neutešna majka Bosiljka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Niko nije mogao, a ni hteo da zadrži suze. U ime OŠ “Vasa Stajić” od Miroslava oprostio se direktor Nenad Kihas.

“Naš Miki je bio učenik 8/3 odeljenja. Svi ćemo ga rado pamtiti i dugo ga se sećati. Učiteljica Vukica Novakov Ljubičić, razredni starešina Siniša Vuković i svi ostali nastavnici koji su imali čast da mu predaju, pamtiće ga kao primerenog učenika, vedrog dečaka i uvek raspoloženog za šalu”, rekao je direktor škole i nastavio:

Brat dečaka (14) za kog se sumnja da je umro zbog GASNOG BOJLERA: “Otišao je da se kupa, primetio sam…”

Bio je dobar drug i uvek spreman da pomogne. Miki je trenirao tenis, a u srcu gajio veliku ljubav prema fudbalu i Crvenoj zvezdi. Ovo je samo delić onoga što je bio Miroslav, nasmejani dečak velikog srca koga je tek čekala prilika da ostvari svoje želje i snove. Ponosni smo što je skoro osam godina bio učenik naše škole, a bolno je što danas moramo da se rastanemo. Neka počiva u miru”, rekao je direktor škole.

Kako nam je docnije potvrdio direktor škole, Nenad Kihas, niko od prisutnih nije se usudio da roditelje pita šta je uzrok smrti i da li je stigao obdukcioni nalaz. Na groblju se moglo čuti da je, navodno, u dečakovoj krvi pronađena velika koncentracija ugljen monoksida.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar