Džej nikada nije bio imun na ŽENSKU LEPOTU: Evo šta je uradio na jednoj pumpi kada je ugledao NJU!

Ona ga je neodoljivo podsetila na bivšu suprugu Nadu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Legendarni pevač koji nas je napustio danas imao je veliko srce, ali ga je upravo ono na kraju i izdalo.

Džej Ramadanovski bio je human, nikada nije bio škrt, naprotiv… Da je malo štedeo možda bi ovaj svet napustio u bogatstvu, ali njemu novac nije bio bitan, delio je i šakom i kapom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nema tog Dorćolca koji vam neće ispričati istu priču za Džeja, a to je da se nikada nije promenio, da ga slava nije učinila hladnim i nadobudnim, da je uvek bio tu za one koji nisu “bitni” u svetu šoubiznisa, pomagao je svima koji su mu pomoć tražili, ali i onima koji nisu.

Foto: ATAImages

Na jednoj benzinskoj pumpi koja se nalazi na Dorćolu, gde je Džej često odlazio da opere auto i sipa gorivo, svi su šokirani njegovom smrću, ali se rado sećaju lepih momenata sa njim.

“Uvek je bio deo “nas”, običnih smrtnika, kada nije imao novca dođe pa nas zamoli da mu operemo auto ili promenimo gumu i kaže kako trenutno nema para i svi smo mu izlazili u susret, a bilo je mnogo više momenata kada dođe rano ujutru pa nam peva, a ostavljao nam je bakšiš koji je bio sumanut za obavljen posao, častio nas je sve redom kad se vrati sa neke tezge i ima novca. Čini mi se da je ponekad od kluba do kuće uspevao da potroši sve pare koje zaradi”, ispričao je za Objektiv.rs radnik ove pumpe.

Ovo je Džejev NAJBOLNIJI događaj u životu: Sestru su mu svirepo UBILI posle čega pevač nije bio isti…

“Jednom prilikom je koleginici koja radi na pumpi, ostavio bakšiš od 5.000 dinara samo zato što je jako lepa. Nikada nije bio bezobrazan, samo je bio oduševljen njenom prirodnom lepotom i pristojnošću da je morao da joj ostavi toliki bakšiš! Ona je bila šokirana, ali kada smo malo bolje razmislili, shvatili smo da dosta podseća na njegovu najveću ljubav i bivšu ženu Nadu”, otkrio nam je radnik koji nije želeo da se predstavi.

N.A.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar