Tinejdžerka (18) se porodila u TOALETU BOLNICE: Bolela su je leđa, nije ni znala da je TRUDNA

Mislila je da se povredila na poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Dion Siborn je osamnaestogodišnjakinja, baš kao i sve druge.

Barem je ona tako mislila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve dok leđa nisu počela nesnosno da je bole.

Mislila je da se povredila na radnom mestu, u jednom lancu restorana, pa je otišla u bolnicu na pregled leđa kako bi saznala šta nije u redu.

Nakon što ju je pregledao lekar opšte prakse, morala je da uradi dodatne analize. U pauzi između dva testa, otišla je u toalet i tamo se iznenada porodila.

Dion je sve vreme imala trudove, ali ova devojka nije ni znala da je trudna!

“Leđa su me bolela otprilike tri dana i mislila sam da sam se povredila na poslu, pa sam otišla u bolnicu da utvrdim šta nije u redu. Zbog pandemije sam bila sama. Primili su me, izmerili su mi krvni pritisak i temperaturu i čekala sam da me ponovo prime”, ispričala je tinejdžerka.

Oko tri ujutru je otišla u toalet i sledeće što se dogodilo jeste da se porodila.

Foto: Freepik/onlyyouqj

U tom trenutku nije mogla da pritisne dugme za hitne slučajeve jer je njena beba bila u toaletu i morala je da viče kako bi dozvala medicinsku sestru u pomoć.

“Izvukli su je iz toaleta i odneli su je da je okupaju. Nakon toga su mi dali da je uzmem u naručje. Bilo je zastrašujuće. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena”, rekla je Dion.

Zatim je pozvala svog dečka Kaluma Morisa (18) kako bi sa njim podelila uzbudljive vesti. On je prvobitno bio u šoku, ali je brzo stigao u bolnicu, sa odećom za nju, spreman da upozna svoju ćerku.

Nije mogao da prestane da se smeši i da ponavlja kako je voli.

Dion kaže da nije imala nikakve simptome trudnoće, a čak joj se činilo i da je smršala nekoliko kilograma pre nego se porodila.

Foto: Freepik/yanalya

“I dalje sam redovno dobijala ciklus, pa mi nije palo na pamet da sam trudna. Osećala sam se normalno, nisam imala nikakve čudne potrebe za hranom, noge mi nisu otekle, a odeća mi je odgovarala. Nisam se ugojila i zapravo su mi govorili da sam smršala”, ispričala je.

S obzirom na to da nije znala da je trudna, Dion je tokom trudnoće radila razne stvari koje nije smela, ali srećom, ništa od toga nije uticalo na razvoj bebe. Njena ćerka Lili Mej se rodila sasvim zdrava, a sada se svi zajedno privikavaju na novi život.



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar