TRAGIČNA PRIČA

Odao je blog: Majka je pozvala policiju i prijavila SMRT ćerke, a onda su otkrili pravu ISTINU (FOTO)

Kada je hitna pomoć stigla, zatekli su Stefani koja očajnički želi da reanimira svoju kćer...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Limestone County Sheriff's Department

Stefani Smit živela je u Alabami, sa ćerkom Zadi 2016. godine kada se dogodilo nezamislivo – i mesecima je objavljivala priče o „bolu koji je pretrpela“ – ali tu je bilo još nečega..

Gubitak deteta za većinu roditelja je nezamisliva noćna mora i Stefanina priča o tome izazvala je izliv simpatija sledbenika američkog bloga “Život bez Z”:  Stefani je tu opisala tragičnu smrt njene prelepe četvorogodišnje ćerke Zadi Vren Kuper.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Moja lepa devojko … Strašno mi nedostaješ“, napisala je Stefani u jednom postu. „Svaki put kad se povuče i dozvoli mi dah, pomislim:„ Možda je to to. Možda se tada osećam bolje. ’Ali onda me talas ponovo zahvati i vraćam se u onu spavaću sobu lupajući ti po grudima, želeći da živiš.“

Stefani je izrazila svoju zagušljivu bol u duhu putem ažuriranja na svom blogu i, češće, na svojoj Instagram stranici, a njeni sledbenici su zaista verovali da mlada mama pati. „Moje srce je toliko slomljeno za vas“, napisao je jedan pristalica.

2016. godine Stefani se odvojila se od muža i sada je bila samohrana mama. Zadije volela da peva i oblači se, a na fotografijama je uvek sijala za kameru. Blistava devojčica je zračila srećom i svi oko nje su je mogli osetiti.

TRAGEDIJA

Stefani bi s ponosom objavljivala selfie njih dvoje zajedno, nežno nazivajući svoju ćerku „Zazu“ i svog „malog medveda šećera“. A onda se se dogodila tragedija.

4. jula 2016. godine, Stefani je izbezumljeno pozvala polciju iz svog doma i rekla da njena ćerka ne reaguje i ne diše. Mama je rekla da je spavala u susednoj sobi kad je čula zvuk na monitoru bebe. Kad je otišla da proveri Zadi, našla ju je zarobljenu između kreveta i zida spavaće sobe – što je sugerisalo da nije mogla da diše i da joj je nedostajalo kiseonika.

Kada je hitna pomoć stigla, zatekli su Stefani koaj očajnički želi da reanimira svoju kćer. Zadi je hitno  prebačena u bolnicu Huntsville, gde je bila priključena na mašine za održavanje života, dok se medicinsko osoblje borilo da je spasi. Ali nakon tri dana, lekari su rekli da ne mogu pronaći nikakvu moždanu aktivnost i utvrdili da je Zadie umrla.

Foto: Nepoznat izvor

Stefani je bila vidno skrhvana. Kao i kod svake neobjašnjive smrti, došlo je do obdukcije, ali medicinski ispitivač nije uspeo da potvrdi Zadiein uzrok smrti. Njena porodica je zatražila drugu privatnu obdukciju i sačekala rezultate.

KLUPKO SE OBMOTAO

U oktobru 2016. godine, Stefani je napisala post pod naslovom „Sramota“ i obratila se kako se stidi što se nije osećala u stanju da održi Zadi na sigurnom.

„Moja ćerka je umrla pod mojom negom“, napisala je. „Umrla je ne više od 20 metara od mene u susednoj sobi … Bojim se da nosim košulju na kojoj piše:„ Nisam uspela kao majka! “Kao da svi koji odmah prođu pored mene znaju.

PRIZNALA ZLOČIN

Tada je 13. aprila, devet meseci nakon Zadiejeve smrti, Stefani ušla u policijsku stanicu i rekla da želi da razgovara sa detektivom.

Kada su je ispitali, Stefanii je šokantno priznala da je ubila Zadi. Bilo je to šok otkriće . Stefani je policiji rekla da je ušla u spavaću sobu svoje ćerke dok je spavala na leđima. Priznala je da je uzela jastuk i stavila ga preko Zadijinog lica, držeći ga dole i gušeći je. Kada je shvatila da je Zadi prestala kretati i da ne diše, nazvala je 911 i pokušala da je reanimira.

Dobila je doživotni zatvor i rekla joj da će ispunjavati uslove za uslovni otpust, ali nije otkriveno koliko će vremena pre toga biti moguće.

Okrutna istina o Zadieinoj smrti konačno je otkrivena i Stefanin blog ostaje prokleti prikaz njenih laži.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar