Ako me pitate ko će imati najviše titula – moram da kažem Đoković: Reči koje odjekuju teniskim svetom!

"Ako bih morao da biram igrača koji će na kraju te trke osvojiti najveći broj velikih titula, onda bi to bio Novak Đoković", rekao je legendarni teniser

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Minulih godina u teniskom svetu legende ovog sporta, ali i svi oni koji ga okružuju, kao da se utrkuju ko će da pohvali nekog od najbolje trojice igrača današnjice – Novaka Đokovića, Rafaela Nadala ili Rodžera Federera.

Sada je to uradio Tim Henman, bivši četvrti igrač sveta, jedan od najboljih u istoriji Velike Britanije, a ako njega pitate, najbolji ikada će biti Novak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ako bih morao da biram igrača koji će na kraju te trke osvojiti najveći broj velikih titula, onda bi to bio Novak Đoković”, rekao je Henman.

Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Vodio se Henman pogledom na fizičku spremu. Tu mu Novak deluje najbolje od sve trojice. Od Federera je mlađi, od Nadala manje istrošen, stiče se objektivni utisak.

“Gledam njegovu igru, fizionomiju, čini mi se da je i dalje u dobroj kondiciji. Mogao bi lako da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Posebno Rafu, njegovo telo je dosta propatilo zbog tih povreda kolena”, zaključio je Britanac.

Đoković podelio fotografije sa treninga: Najbolji teniser sveta se kod kuće sprema za novu sezonu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar