Kombinacija koja ostavlja bez daha: Zavodljivi CRVENI karmin i suptilne ŠLJOKICE u boji šampanjca (VIDEO)

Jednostavno i lako do glamuroznog izgleda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/PICTURRESQUE I Regina

Ukoliko crveni karmin najviše volite da nosite zimi, pronašli smo za vas sjajan tutorijal.

Doduše, maske nam umnogome otežavaju da nosimo omiljene nijanse karmina i sjajeva za usne, ali, to ne znači da ne treba da budemo lepe i elegante za sebe barem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Suptilan “look” je kombinacija šljokica u boji šampanjca, nežnog porculanskog tena sa efektom mokre kože i divne nijanse crvenog karmina sa ružičastim podtonom koji, kako smo već i pisali, pristaje svim bojama kože.

Dodajte i neki interesantan odevni komad, poput kariranog sakoa ili džempera, interesantne minđuše i dobićete pun stilski pogodak!

Pogledajte video:

Postupak:

  1. Obrve začešljajte na gore i docrtajte ih, ukoliko je potrebno. Bilo bi idealno da izgledaju što prirodnije, ali vodite računa da kraj ipak bude nešto definisaniji. Ako je potrebno, sa donje strane “očistite” eventualne greške i definišite liniju korektorom.
  2. Na kapak nanesite bazu za senke ili korektor. Potom preko pregiba oka nanesite braonkastu senku, toplog podtona. Dobro izblendajte ivice, odnosno, čistom četkom pređite kako ne bi bile previše izražene.
  3. Ukoliko nemate nijansu kao na snimku, pomešajte sjajnu zlatkastu senku i hajlajter, a potom nanesite ispod obrve.
  4. Dalje za kapak, Regina koristi bronzer sa šimerom koji nanosi preko gornjeg dela kapka, a ublažava mat nešto svetlijim bronzerom. Dakle, čak i ako nemate ovakve smeđe nijanse, može vam poslužiti nešto drugo.
  5. Na snimku ona koristi tečnu senku koju blenda preko donjeg dela kapka, a preko nanosi metalik senke. Ali vi možete iskoristiti i hajlajter ukoliko nemate šljokice. Bitno je samo da su čestice nešto veće.
  6. U ugao oka nanesite svetlije nijanse, na kraj tamnije. Koristite senke sa šimerom.
  7. Kombinaciju senki nanesite i na donji kapak.
  8. Na snimku ona ne nanosi ajlajner na kapak već sa unutrašnje strane gornjeg kapka. Možete uraditi kao ona ili izvući regularno.
  9. Sledeći je puder i njega ne bi trebalo da nanosite u predebelom sloju. Korektor nanesite gde je potrebno, a rumenilo neka bude više u boji kajsije. Konture takođe ne bi trebalo da su prejake.
  10. Poslednji korak je karmin. Ili izvucite prvo olovkom ivice ili nanesite mat karmin i pre nego što se osuši, ravnom, pljosnatom četkicom “izvucite” ivice.

Kako vam se dopada ova kombinacija? Pišite nam u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar