13 najboljih, a jeftinih klinaca na “Football Manager 2021”: Dovedite ih i samo je nebo granica! (VIDEO)

Za sve ljubitelje ove popularne igrice, koja je razlog čestog uspavljivanja za posao, neodlaska na fakultet, otkazivanja dogovorenog druženja i tako dalje... Zaljubljenici u "menadžera" će razumeti o čemu govorimo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Za čitaoce portala Objektiv.rs, pripremili smo spisak 13 najboljih nepoznatih talenata u igrici “Football Manager 2021”.

Nismo se bavili onim fudbalerima koji su svetski poznati, jer ćete njih lako pronaći, ali ono što je bitna razlika u odnosu na ove koje smo mi analizirali – teško ćete ih, za razliku od ovih i dovesti, jer su preskupi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U narednom delu teksta, verovatno ćete pronaći i ponekog za ekipu koju vodite, a koja možda i nema toliki transfer budžet na početku.

Žoao Pedro

Mladi Brazilac košta 6.25 miliona funti, a na početku igrice je u Votfordu. Nastupa na mestu centralnog napadača, a može i po krilnim pozicijama. Deluje kao veliki potencijal, pošto za dribling već ima 14, prvi dodir isto, a kada na sve to dodamo i ubrzanje od takođe 14, očigledno je jedan od igrača kojeg treba imati u svom timu ukoliko ste preuzeli neki bogatiji klub s obzirom na to da i nije baš tako jeftin.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Gabriel Menino

Još jedan Brazilac, ali defanzivniji fudbaler od prethodno navedenog. Može da pokrije nekoliko različitih pozicija, desnog beka, spoljnjeg, kao i zadnjeg i centralnog veznog. On je verovatno ideja za jednog od vaših budućih glavnih igrača u svlačionici, pošto mu je odlučnost već na zavidnih 16, a tu su i timski rad i donošenje odluka. Nema toliko parametara gde ima ispod 10, tako da je sasvim izvesno reč o budućem sasvim solidnom igraču. Takođe, i za njega bi trebalo izdvojiti malo veći “finansijski kolač”, jer bi za dovođenje ovog Južnoamerikanca bilo potrebno oko 15 miliona funti.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Tijago Almada

Evo i prvog Argentinca, koji je ujedno dosad i najjeftiniji. On je ofanzivni vezni po prirodnoj vokaciji, koji ima zavidan talenat, i verovatno je odlična opcija ukoliko želite da igrate sa plejmejkerom, pošto su mu ocene za pas, tehniku, viziju i prvi dodir veoma dobre.  Ima otkupnu klauzulu od 23.000.000, ali možda biste mogli da ga dovedete i za duplo manji novac.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Fausto Vera

Takođe Argentinac, ima 20 godina i već 14 utakmica za mladu reprezentaciju svoje države, a njega biste mogli kupiti verovatno za 10 miliona funti. Možda je prava opcija za ekipu u kojoj želite da imate defanzivnog veznog koji će biti sposoban da pokvari igru protivnika kada treba, ali i da podeli pas unapred ponekad s obzirom na sasvim solidne ocene i u ofanzivnom delu.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Andrea Papeti

Prvi centralni defanzivac kao i prvi Italijan u ovom “izlogu talenata“. Član je Breše na početku igrice, deluje kao jak igrač koji pritom nije spor, s obzirom na to da su mu ubrzanje i brzina na oceni od 14 i 13. Međutim, on verovatno nije rešenje ukoliko želite da počinjete napade iz zadnje linije, pošto mu malo slabije (makar na početku) ide organizacija igre. Najbolja stvar u vezi sa njim jeste što ga možete dovesti bez plaćanja ikakvog obeštećenja!

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Manuel Ugarte

Urugvajac, jedan od talentovanijih igrača u Fudbal menadžeru 2021. Defanzivni vezni, koji je jeftin pošto ga možete dovesti za samo 2,5 miliona funti! Nastupa za Feniks, tako da bi trebalo odmah da obratite pažnju na njega, nema ocenu ispod 10 u mentalnom odeljku, kao ni u fizičkom. Takođe, tehnički sasvim solidan.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Matijas Areso

Još jedan Urugvajac, ali i najmlađi dosad. Ima samo 17 godina, i nastupa za River Plejt iz Montevidea. Takođe biste mogli da ga dovedete praktično “za džabe“, jer više od 1,5 miliona vam verovatno veće biti potrebno. Centarfor, dobro igra glavom i ima sasvim solidnu završnicu, a kada na to dodamo i da je prilično brz, onda je on jedno od boljih rešenja u centralnom delu vašeg napada.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Emanuel Vinjati

Mladi fudbaler Bolonje koji je jedno od boljih rešenja na poziciji desnog krila. Brz je, ima solidan dribling, iako je “vinger”, voli da ulazi u sredinu terena. Ima ugovor do 2024. godine, ali biste ga ipak mogli dovesti za relativno mali novac, odnosno za oko 7,5 miliona funti.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Matijas Palasios

Igra za San Lorenco, ima 18 godina i nastupa na poziciji ofanzivnog veznog. Na prvi pogled, mogli bismo zaključiti da je dobar tehničar, ima solidnu ocenu za dodavanja kao i za agilnost i talenat. Ipak, trebaće mu dosta rada kako bi ispunio moguć potencijal, tako da bi možda sa ovim mladićem trebalo da budete strpljiviCena – oko pet miliona uz dodatne procente od naredne prodaje.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Markos Leonardo

Nadamo se da ste spremni za mladog Brazilca, pošto je jedan od najvećih “vunderkindova” u igrici. Izuzetne ocene u psihičkom odeljku, sa samo 17 godina a završnicom već na oceni od 14, ovaj igrač je u najavi jedan od najboljih golgetera vašeg tima. Ipak, ono što bi možda bio problem, jeste tržišna vrednost, pošto ga Santos verovatno neće pustiti za manje od 10 miliona funti.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Manuel Gasparini

Ukoliko ste počeli da se brinete da nećete pronaći odličnog mladog golmana – prevarili ste se, pošto je Italijan već na prvi pogled po ocenama vrlo dobro rešenje. Teško je prognozirati sa čuvarima mreže, ali ko zna, razmislite i o tome da ga odmah “gurnete u vatru”? To je učinio Siniša Mihajlović u stvarnosti sa Đanluiđijem Donarumom, pa ko zna, možda vam se posreći i sa Gasparinijem koji se ceni na oko 7,5 miliona.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Niko Serano

Član mladog tima Atletik Bilbaa, ima čak 18 ocenu za odlučnost, fizički i brzinski je već na zavidnom nivou. Možete ga koristiti na pozicijama bočnog veznog i krilnog igrača, ali i kao centralnog napadača. Tako da, ova njegova polivalentnost uz produktivnost, verovatno će doneti vrlo brzo rezultate u ofanzivnom delu vaše ekipe. Ima minimalnu otkupnu klauzulu od 25.500.500, pa, izvolite se igrati sa Baskijcima kako biste spustili cenu.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

David de la Vibora

Stigli smo i do poslednjeg fudbalera na ovoj listi, ali on će vas oduševiti. Iako igra u Real Madridu, podseća pomalo po ocenama na Đordija Albu, tako da ukoliko bismo ga uporedili sa španskim reprezentativcem, nema sumnje da je pred Viborom odlična budućnost. Ima sve što je neophodno za jednog ofanzivnog levog beka ili spoljnjeg fudbalera, kao i samo 17 godina. “Kraljevski klub” je za njega postavio minimalnu otkupnu klauzulu od 9.000.000, ali možete i jeftinije svakako da prođete ukoliko uspete da ispregovarate sa Florentinom Peresom.

Foto: Printscreen/YouTube/FM Scout

Nadamo se da vam se dopao izbor igrača koje smo vam predstavili, a vi nam u komentarima možete napisati koja je najluđa stvar koju ste uradili (ili niste, što je još gore –  recimo – otišli na roditeljski sastanak) zbog Fudbal menadžera?

Priredio: A. A.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar