Šok izjava bivše zvezde Liverpula: Koristi PUMPU za polni organ – sad je OGROMAN, a ovo najviše pali žene

Ne želi više da "lupa glavu" kako će mu veče izgledati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mymmanews.com printscreen

Ko se ne seća ili ne zna ko je Nil “Rejzor” (“Brijač”) Radok (52) a simpatizer je Liverpula može komotno da se povuče u ilegalu i više ne progovara na temu svog navijačkog opredeljenja.

Nil Radok bio je čuveni “čistač”, beskompromisni borac na terenu kome su se navijači sa Enfilda krajem tokom čitave poslednje dekade 20. veka klanjali.

Nil Radok, Foto: Youtube printscreen/This Morning

Bio je član čuvene generacije “crvenih” u kojoj su igrali Dejvid Džejms, Džejmi Rednap, Stiv MekManaman, Robi Fauler i Sten Kolimor, a uz bezbroj duela sa rivalima, najviše se pamti pravo “krljanje” na terenu sa Erikom Kantonom iz Mančester junajteda.

Nil Radok ostao je i posle fudbala veoma prisutan u medijima zbog burnog i nezdravog privatnog života, zbog kojeg mu je ugrađen i pejsmejker.

Zbog pejsmejkera onemogućeno mu je da koristi pilule za potenciju, pošto kaže da u poslednje dve godine ima problema s tim. Zato je “Rejzor” Radok pribegao nekonvencionalnom rešenju – pumpi za polni organ.

Malo na nagovor jednog prijatelja, malo gledajući glumce u porno filmovima, Radok je krenuo “na posao” i s pumpom “povratio u život” svoj polni organ za koji kaže da je sada “fantastičan i ogroman”.

Nilova supruga oduševljena je pumpom za penis, Foto: mirrorpix printscreen

Bivši učesnik britanskog “VIP Velikog brata” rekao je za Radio 2 da mu je seksualni život sa suprugom Leom danas fenomenalan.

“Lea je oduševljena pumpom i obožava da me posmatra dok je koristim. To je pali, a i mene, priznajem. I druge žene kad su čule šta radim, poželele su da me gledaju. Nisam znao da ih sve to toliko uzbuđuje. A možda je ipak do mene, a ne do mog organa, ko će ga znati. Meni je samo Lea važna da je zadovoljna”, kaže u svom stilu legenda Liverpula.

Lea Radok nije davala izjave za medije po tom pitanju. Samo se smeškala dajući namigivanjem do znanja novinarima da je sada prezadovoljna “Rejzorom” u krevetu.

“Nedeljom letim BEZ gaćica”: Misteriozna stjuardesa nudi putnicima SPECIJALNE USLUGE, niko ne zna ko je



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar