Pronašla 50 knjiga napravljenih od LJUDSKE KOŽE: Prvo je povraćala, a tek kad je videla listove u njima!

Jezivo otkriće kojem se nije nadala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Bibliotekarka Megan Rozenblum, u slobodno vreme i deo istraživačkog tima paranormalnih pojava, najviše voli kada na najčudnijim mestima pronađe raritetne knjige.

Pre nekoliko meseci, u jednoj privatnoj biblioteci u Kaliforniji, pronašla je 50 knjiga napravljenih od ljudske kože.

Ema upoznala MANIJAKA na četu: Prvo joj je ZAKLAO komšiju, a kad je krenuo na nju – ovako mu se osvetila!

Zbog užasnog otkrića nije joj bilo dobro. Koliko god da je bila uzbuđena zbog velikog otkrića, morala je da povraća u toaletu. Držati u ruci knjige čije su korice od ljudske kože svakako nije san snova za jednog ljubitelja dobrog štiva, ali ona je odabrala taj poziv i morala je da se suoči i sa bizarnijom stranom toga.

“Jedna od najjezivijih stvari kad pronađete knjigu sa omotom od ljudske kože je što zaista izgleda kao svaka druga knjiga koju ste do tada držali u ruci”, kaže Megan.

Ono što ju je dodatno zapanjilo je što su stranice u knjigama savršeno očuvane, kao i da je na nekima od njih primetila crvene tačkice za koje veruje da je bila ljudska krv.

“Knjige su pronađene kod čoveka koji je kolekcionar. Znao je šta kupuje i kupovao je. Želeo je da svet jednom vidi kakve su se sve knjige prodavale i kako su se pravile”, dodaje Megan.

Komentari su bili sasvim u skladu sa pričom.

“Izraz ‘Mogu da te čitam kao knjigu’ sada dobija sasvim novi smisao, zar ne”, “Jezivo otkriće, psihopatama bi svašta sad moglo da padne na pamet”, “Činjenica da ova žena ništa čudno nije primetila u vezi sa omotima, hmmm”, “Ne sudi o knjizi prema njenim koricama”.

Rođen da ubije: Ovaj poremećeni dečak OTROVAO je celu porodicu, a onda je krenuo da seje smrt po zemlji



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar