Za 7 dana vodila sam ljubav sa 3 muškarca, radila sam sve što žele, a svi su od mene tražili ISTU stvar

Razočarala se u muškarce

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrea Obzerova/Alamy/Alamy/Profimedia

Prijatelji sa povlasticama, ili neobavezan seks, doveli su jednu Engleskinju u veliki problem.

“Imam 29 godina i veliki problem. Svaki muškarac sa kojim imam seks mi je jasno stavio do znanja da ga zanimam samo u krevetu, kao i da ne želi vezu sa mnom”, započinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sa jedne strane to je u redu, jer ni ja nemam problem da odbijem bilo kog muškaraca koji mi se ne sviđa, ali počela sam da shvatam da su svi tipovi s kojima spavam zainteresovani za veze sa drugim ženama, dok od mene žele samo seks”, objašnjava Britanka i nastavlja:

“Imam nekoliko “prijatelja sa povlasticama” sa kojima povremeno imam seks. Odlučila sam da ih testiram, i sa trojicom sam vodila ljubav u prethodnih nedelju dana, a ono što me je šokiralo je da su se vi isto ponašali rema meni. Prvi je kolega sa posla, koji mi se mnogo svideo. Međutim, nakon što smo spavali nekoliko puta, on mi je rkao da želi sa mnom da bude samo prijatelj i da ne smem da se zaljubim u njega. Bila sam glupa, i nastavila sam da se viđam sa njim, a on mi je poslednji put kada smo imali seks rekao da ima devojku sa kojom želi ozbiljnu vezu i raskinuo je sa mnom”.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Drugi je mladić kojeg sam upoznala prošle nedelje u baru. Bio je veoma uporan, i iako sam ga na početku odbila, on nije odustajao i na kraju smo imali seks u njegovom stanu. Pitala sam ga koliko dugo je “singl”, a na moje iznenađenje, odgovorio mi je da ima devojku godinu dana. Bila sam užasnuta i shvatila sam da je to još jedan muškarac koji me posmatra samo kao seks objekat”, objašnjava žena.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Treće razočaranje je usledilo prekjuče, kada sam posle seksa sa muškarcem kojeg sam upoznala preko koleginice, saznala da je i on upoznao “nekog specijalnog” s kim želi ozbiljnu vezu. Rastala sam se sa njim i mislila sam da više nećemo biti u kontaktu. Međutim, narednog dana mi je poslao SMS u kojem mi predlaže oproštajni seks pre nego što se posveti svojoj ozbiljnoj vezi?! Nikada me niko nije tako ponizio”, iskrena je Engleskinja.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Ne znam šta radim pogrešno, radila sam sve što su želeli od mene u krevetu, i zaista nisam zaslužila da se ovako ponašaju prema meni. Što je još važnije, pitam se šta da uradim drugačije u budućnosti kako bih sprečila da se ovakve stvari ponove”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (39)

Ostavite komentar