Majčin ljubavnik preporučio mladića za ubistvo?! ŠOKANTNI detalji u istrazi likvidacije na Novom Beogradu

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Lazarova majka je bila u vezi sa Bojanom K. (37) iz Beograda, koji je i preporučio njenog sina naručiocima Mirkovićevog ubistva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Danilo Krša

Lazar T. (22) iz Beograda, koji je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je 12. novembra ubio Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, neprekidno plače u policiji i ne može da se pomiri s činjenicom da mu preti višedecenijska robija.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Lazarova majka je bila u vezi sa Bojanom K. (37) iz Beograda, koji je i preporučio njenog sina naručiocima Mirkovićevog ubistva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bojan Mirković ubijen za 5.000 evra i kokain

“Prema operativnim podacima, Bojan K. je bio povezan sa “kavačkim klanom” i on im je predložio da angažuju Lazara za ubistvo Bojana Mirkovića, koji je radio za suprotstavljeni “škaljarski klan”. Lazar je prošle godine izašao iz zatvora, gde je bio zbog pokušaja ubistva, a za Mirkovićevu likvidaciju ponuđeno mu je 5.000 evra i veća količina kokaina”, rekao je sagovornik.

Branili se ĆUTANJEM: Određen pritvor osumnjičenima za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) u Belvilu

Govoreći o pripremi likvidacije u Belvilu, izvor kaže da je Lazar nabavio GPS lokator od Bojana K. i Ivana N. (39) i postavio ga pod Mirkovićev auto.

“U tom lokatoru je bila jedna telefonska kartica, a drugu je Lazar stavio u svoj telefon. Na taj način Lazar je pratio Mirkovića i u svakom trenutku je znao gde se ovaj nalazi. Planirano je da Lazar u likvidaciju ide biciklom, ali pošto nije znao da ga vozi, danima je učio, sve dok nije došao dan za ubistvo”, rekao je izvor.

On je osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO u Belvilu: “Škaljarac” Filip (29) pre 6 godina izbegao SMRT

Prema njegovim rečima, Lazar je 12. novembra sačekao Mirkovića u garaži zgrade u Belvilu i iz jednog pištolja ga je upucao sa sedam metaka, a zatim je potegao drugi pištolj i njime ga “overio” još jednim hicem.

Koristio dva pištolja

“Najpre su u subotu, 21. novembra, u Beogradu uhapšeni Bojan K. i Ivan N., koji se terete da su pomagali u pripremi ubistva. Zatim je, dan kasnije, uhapšen i Lazar u okolini Loznice, i to zajedno sa Filipom I. (29) sa Cetinja i Dušanom K. (29) iz Beograda, koji je trebalo da mu pomognu da pobegne iz zemlje preko Drine. Lazar je nakon hapšenja odveo inspektore do jednog kanala u Surčinu, gde je posle zločina bacio električni bicikl i dva pištolja. Veoma teško mu je palo to što je uhapšen, pa je često plakao u ćeliji jer se teško miri sa činjenicom da će izaći iz zatvora kad bude maltene starac”, kazao je naš izvor.

Podsetimo, ubijeni Bojan Mirković je bio blizak sa Aleksandrom Šarcem (35), koji je likvidiran 17. oktobra u garaži šoping-mola “Ušće” na Novom Beogradu. I Šarac je, kao i Mirković, obezbeđivao logističku podršku “škaljarcima” i obojica su žrtve krvavog rata sa “kavčanima”, koji je u poslednjih šest godina uzeo više od 50 žrtava.

Naručilac ubistva Bojana Mirkovića je, prema rečima  izvora, iz Crne Gore i ima ozbiljan zatvorski staž.

“Bavi se međunarodnim švercom droge, a sumnjiči se za više likvidacija. On je inače blizak jednoj beogradskoj navijačkoj grupi, koja za njega obavlja “prljave” poslove u Srbiji – rekao je naš izvor.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar