BORBA PROTIV KORONE

“Vojno zdravstvo je u službi svih GRAĐANA”: Ministar Stefanović se zahvalio medicinskim radnicima

Ministar odbrane takođe je istakao da je naša vojska najjači i najsnažniji garant bezbednosti naše zemlje i stabilnosti u čitavom regionu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović zahvalio se danas na sednici Narodne skupštine, na kojoj su poslanici postavljali pitanja ministrima u Vladi, još jednom svim medicinskim radnicima u vojnom zdravstvu koji u ovim teškim vremenima, osim od Kovida-19, leče i ljude obolele od drugih bolesti.

– Ovo je trenutak gde moramo da pitamo te ljude šta mi možemo da uradimo da njima olakšamo i da im pokažemo da ih poštujemo. Ne da to izgovorimo – da bude floskula, već da zaista pokažemo da poštujemo što padaju od umora. Ti ljudi u sistemu vojnog zdravstva se bore zaista disciplinovano. U celom sistemu zdravstva pritisak je veliki, pa i u vojnom zdravstvu“, istakao je ministar Stefanović i dodao da ono čime vojni sistem može da se pohvali jesu organizacija i disciplina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ministar odbrane takođe je istakao da je naša vojska najjači i najsnažniji garant bezbednosti naše zemlje i stabilnosti u čitavom regionu.

Malenom Vukanu se preti na NAJBRUTALNIJI NAČIN: Ministar Stefanović traži hitnu reakciju tužilaštva

– Razgovarao sam sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i verujem da će on sagledati sve ono o čemu smo pričali i da će zajedno sa Vladom i premijerkom naći rešenje da vojska u narednom periodu ima bolja primanja, ali i da nastavimo sa opremanjem još intenzivnije – poričio je ministar odbrane.

Stefanović sa ambasadorom Izraela pričao o zajedničkoj borbi sa pandemijom

Čvrsta vojska i čvrsto vojno zdravstvo, pokazali su da taj deo sistema naše zemlje ume u ovim teškim vremenima i te kako da bude podrška svom narodu, naglašava ministar Stefanović i poručuje da će svaku podršku koju dobije vojska umeti da vrati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar