KRIZA

Bebi Dol POBEGLA iz stana jer četiri meseca nije plaćala kiriju: Kada je gazda nazvao, počela da PLAČE

Nekada je bila velika zvezda, a sada se suočava sa finansijskim problemima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, prošle godine se našla u veoma nezgodnoj situaciji, kada nije imala novca da plati kiriju, preneli su domaći mediji.

KAD TE VIDIM TUGA NESTAJE! Bebi Dol i Masimo Savić bili zajedno: Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem (VIDEO)

Izvor blizak pevačici tada je za Kurir rekao da je ona bukvalno pobegla iz stana u kom je živela na Vračaru, jer je bila u velikim finansijskim problemima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

KAKVO IZNENAĐENJE! Bebi Dol na Beoviziji (VIDEO)

“Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec, mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve”, ispričao je prošle godine izvor za pomenuti medij.

BEBI DOL menja žanr?! Počinje da peva NARODNJAKE?! (FOTO+VIDEO)

“Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosio je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio”, dodao je izvor blizak pevačici za Kurir.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar