Sada je zvanično: Mads Mikelsen će zameniti Džonija Depa u “Fantastičnim zverima”

Danski glumac će postati glavni negativac filmova koji su smešteni u svet Harija Potera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Star Wars NL

Džoni Dep je pre manje od mesec dana dobio otkaz, a već je zamenjen. “Vorner Broders” je potvrdio da će danski glumac Mads Mikelsen da igra ulogu Grindelvalda u franšizi “Fantastične zveri”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mikelsen će se za nekoliko dana pridružiti glumačkom ansamblu koji čine Edi Redmejn, Džud Lo, Den Fogler , Ketrin Vaterston i Alison Sudol. Oni su svi pre nekoliko nedelje počeli da snimaju novi film u Velikoj Britaniji.

Džoni Dep je bio glavni negativac u ovoj seriji filmova smeštenoj u svet Harija Potera još od 2016. godine. Grindelvalda je odigrao u dva filma, ali je dobio otkaz nakon što je proglašen krivim u suđenju protiv magazina “The Sun” i bivše supruge Amber Herd. Naime, sudija je odbacio Depov slučaj klevete i stao u korist lista “The Sun”, koji je Depa nazvao “siledžijom koji tuče suprugu”. Nakon toga “Vorner Broders” je zatražio od glumca da da otkaz. Snimanje “Fantastičnih zveri 3” je već bilo počelo i Dep je već bio snimio jednu scenu.

Mads Mikelsen na Sarajevo film festivalu: “Teško je bilo igrati Hanibala Lektora posle Hopkinsa”

Sa druge strane Meds Mikelsen važi za jednog od najboljih evropskih glumaca i mnoge fanove je obradovala vest što će baš on preuzeti ulogu.

Mikelsen je bio jedan od favorita za ovu ulogu još pre nego što je snimanje prvog dela počelo. Poznat je po ulozi Hanibala Lektora u seriji “Hanibal”, kao i filmovima “Ratovi zvezda: Rogue One”, “Kazino rojal”, “Doktor Strejndž”, ali i nagrađivanom ostvarenju “The Hunt”. Sada je nominovan, uz Gorana Bogdana, za nagradu za najboljeg glavnog glumca Evropske filmske akademije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar