ATALANTA IZNENADILA LIVERPUL

Real zakucao Inter na dno tabele: Tadić asisitirao u pobedi Ajaksa (VIDEO+FOTO)

Nikolić sa Lokomotivom izvukao bod protiv Atletika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos utakmica Lige šampiona pa portalu objektiv.rs.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u Milanu ekipu Intera 2:0 u derbiju drugog dana 4. kola Lige šampiona. Real je lako slavio golovima Edena Azara u 7. minutu iz penala i Rodriga Goesa u 58. U drugoj utakmici grupe B koja je odigrana ranije Borusija iz Menhengladbaha ubedljuvo je savladala Šahtjor iz Donjecka sa 4:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U okviru grupe A, Lokomotiva iz Moskve koju sa klupe predvodi Marko Nikolić odigrala je nerešeno protiv Atletika u Madridu 0:0. Bajern je kod kuće bez većih problema savladao Salcburg 3:1.

Atalanta je u okviru grupe D šokirala šampiona Engleske Liveroul i savladala ga kao gost sa 2:0. Golove vredne tri boda postigli su Iličić i Gosens. U drugom susretu Ajaks je opravdao ulogu favorita protiv Mitjilanda i pobedio sa 3:1  uz dve asistencije Dušana Tadića.

U utakmici Grupe C Porto je kao gost savladao Olimpik u Marseju 2:0 golovima Sanusija i Serđa Oliveire. Srpski reprezentativac Marko Grujić dobio je crveni karton u 67. minutu meča. Ranije danas u istoj grupi, ekipa Mančester sitija je kao gost savladala Olimpijakos 1:0.

GRUPA A

Atletiko Madrid – Lokomotiva Moskva 0:0 (0:0)

Bajern Minhen – Salcburg 3:1 (1:0)

Levnandovski 42′, Koman 52′, Sane 68′ – Beriša 73′

GRUPA B

Inter – Real Madrid 0:2 (0:1)

Azar 7′, Rodrigo 59′

GRUPA C

Olimpik Marsej – Porto 0:2 (0:1)

Sanusi 39′, Serđo Oliveira 72′

GRUPA D

Ajaks – Midtjiland 3:1 (0:0)

Gravenberh 47, Mazraui 49, Neres 66 – Mabil 80p

Liverpul – Atalanta 0:2 (0:0)

Iličić 60′, Gosens 64′

Prava uzbuđenja tek slede, na redu je još šest susreta u kojima se sastaju: Atletiko Madrid – Lokomotiva Moskva, Bajern Minhen – Salcburg, Olimpik Marsej – Porto, Ajaks – Midtjiland, Liverpul – Atalanta i u derbiju večeri Inter – Real Madrid. 

Završene su prve utakmice Lige šampiona koje su odigrane ove večeri. Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaga još jednom su bili ubedljivi protiv Šahtjora, ovoga puta pobedili su 4:0. Borusija iz Menhengladbaha posle četiri odigrane utakmice ima osam bodova i veliku priliku da se plasira u osminu finala što je već učinila ekipa Mančester sitija koja je u Atini savladala Olimpijakos 1:0.

GRUPA B

Borusija Menhnengladbah – Šahtjor Donjeck 4:0 (3:0)

Štindl 16′ , Elvedi 32′, Embolo 45+1, Vendt 77′

GRUPA C

Olimpijakos – Mančester siti 0:1 (0:1)

Foden 36′

Pobedom nad Šahtjorom, Borusija bi praktično ušla u osminu finala, s obzirom da Real i Inter igraju međusobni duel  od 21 sat na Đuzepe Meaci. U prvom meču u Donjecku bilo je 6:0 za Menhengladbah.

Engleski tim bi pobedom u Pireju obezbedio prolaz u nokaut fazu i najverovatnije prvo mesto u grupi. Tim sa Etihada je u prvom meču savladao Olimpijakos kod kuće sa 3:0.

Na programu su mečevi u grupama A, B, C i D, a u prvom terminu od 18:55 igraju se dva meča Mančester siti gostuje Olimpijakosu, dok Borusija Menhengladbah dočekuje Šahtjor.

Večeras je na programu osam utakmica Lige šampiona kojima će biti završeno četvrto kolo ovog popularnog takmičenja.

Miloš Dreković

Dao bih svu LOVU sveta, samo da mi se ponovo nasmeje moj Maradona! Kusturica za Objektiv otvorio dušu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar