“Volim da je na njima, ja tada izvadim ovo iz FIOKE”: Otkrila šta OBOŽAVA kad mužu i njoj dođu 2 devojke

Žena otkrila koji je to momenat nakon kojeg u spavaćoj sobi načisto izgubi glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/bilahata

Svaki par ima svoje male, slatke, pa i “prljave” tajne iz spavaće sobe. One još više dolaze do izražaja kada se u njih upletu i drugi ljudi. U ovom slučaju dve devojke.

Samanta iz Oregona opisala je svoje iskustvo u jednoj TV emisiji koja se odnosi na seks i parove. Priznala je da prve tri godine braka nije ni znala da i nju i supruga pali nešto što nema veze s njima.

Majci u karantinu ostale 2 kutije KONDOMA: Dala ih ćerkici, pa joj pokazala ŠTA da radi s njima (FOTO)

“Muž i ja oduvek smo bili verni jedno drugom i sasvim dovoljni za sve seksualne potrebe. Nismo imali predstavu da smo zapravo u svojoj podsvesti okrenuti eksperimentisanju i naročito ne, grupnom seksu. Ali samo sa devojkama. Da sam biseksualka, sasvim slučajno sam otkrila kada smo prvi put pozvali jednu unajmljenu devojku u kuću. Dok su se ona i moj muž mazili, ja sam bila veoma uzbuđena. Tako je sve počelo. Moram da naglasim da ni pre na koledžu nisam primećivala kod sebe da može neka žena da mi se dopadne”, rekla je Samanta.

Na pitanje voditeljke da li ju je možda popalilo da gleda muža sa drugom ženom, ona je odmahnula rukom.

“Ma kakvi, ja sam bila ta koja je više napadala tu devojku od njega. On je čak na početku bio sramežljiv i ukočen. Posle nekoliko susreta s njom, jednom je dovela drugaricu. Tu je tek nastao haos u krevetu. Najviše me je popalilo kada je bio na obema, ako me razumete. U isto vreme je penetrirao čas u jednu, čas u drugu devojku. Tu sam doživela nekoliko orgazama samo dok sam ih gledala. Shvatila sam da kad njih dve nema, mogli bismo muž i ja da gledamo snimke iz sobe. Tako sam prvi put ustala iz kreveta, otišla do fioke i otvorila je. Uzela sam kameru i postavila je u odgovarajući ugao. Devojke su nas zamolile da nikada nigde ne pokažemo javno te snimke i mi se, evo i posle godinu i po dana pridržavamo obećanja. Sad imamo čitavu malu kolekciju snimaka”, kaže Samanta.

Na kraju je zaključila kako je život jedan i kako ljudi moraju da prate svoje želje i osećanja jer se samo tako mogu osećati ispunjeno. Pritom, naglasila je da se suprug i ona sada još više vole nego na početku braka.

Vrelo i bezobrazno: 11 načina da vodite ljubav bez PENETRACIJE i doživite VRHUNAC za pamćenje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar