Varam muža sa svojim šefom, a zbog unapređenja sam pristala da mi OVO uradi u kancelariji!

Opisala je šta je sve bila spremna da uradi zbog unapređenja

Foto: Olga Skred / Alamy / Alamy / Profimedia

Kao da preljuba nije bila dovoljna, jedna Engleskinja je priznala da je prevarila supruga sa svojim šefom, i to da bi dobila unapređenje.

“Imam 33 godine i radim kao supervizor u fabrici hrane, a u ovoj kompaniji sam tri godine”, započinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moj suprug je prošle godine pokrenuo svoj posao sa prodavnicom suvenira, ali budući da nije dobio pomoć države zbog pandemije, imamo velike finansijske probleme. U tom periodu, moj menadžer, koji je 30 godina radio u firmi, se penzionisao”, navodi žena i nastavlja:

“Njegov posao mi je bio na dohvat ruke, a da ne pominjem da je plata bila mnogo veća. Više novca i bolje radno vreme je značilo da ću više vremena moći da provedem sa ćerkicama. Moj šef je uvek bio slab na mene, i odlučila sam da to iskoristim kako bih dobila unapređenje”.

Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

“On ima 59 godina, oženjen je i ima odraslu decu. Jedne večeri sam sačekala da svi odu kući i otišla sam u njegovu kancelariju. Pitala sam da li možemo da razgovaramo. Uz suze sam mu ispričala da imam problema sa parama, i kao što sam i planirala, ustao je, prišao mi i zagrlio me. Pogledala sam ga i poljubila, a on mi je strastveno odgovorio”, kaže Britanka.

Foto: Freepik/svetlanasokolova

“Posle nekoliko minuta, bila sam gola na stolu i počeli smo da vodimo ljubav. Rekao mi je da ga najviše uzbuđuje kada je žena na sve četiri  a on je otpozadi, a ja sam pristala i imali smo divlji seks na podu. Dok sam se oblačila, pomenula sam menedžerski posao a on mi je rekao da samo treba da tražim, i posao je moj”, priča Engleskinja.

Foto: Freepik/halayalex

“Bila sam oduševljena, ali malo me brine što je još nekoliko žena, koje imaju više staža od mene, htelo taj posao. One su starije i zaslužuju ga više od mene. Takođe, prevarila sam muža. Rizikovala sam brak zbog unapređenja, i sada me muči griža savesti. Da li sve da ispričam mužu”, zaključila je žena.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (23)

Ostavi komentar

 1. Nemoj nista da mu govoris. Samo ubuduce pazi sta radis! Ako mu budes priznala , razocarace se i izgubices poverenje.

  Odgovori
 2. Moja iskrena podrska u nameri da ispricas svom muzu prevaru, verujem da ce posle tog priznanja i on tebi reci istinu da te vara vec godinama i da nije imao hrabrosti da ti to prizna.

  Odgovori
 3. i kod mene u firmi se zna da sef pogona ima par “miljenica” kojima tako nesto radi. sve udate i smerne zene.

  Odgovori
 4. Nisam pročitao gluplji tekst. Kao da je za napredovanje na poslu potrebno da žena raširi noge. HAHAHA, U Britaniji je to teško izvodljivo sa HR menadžerima, bordom direktora.

  Ova priča nema smisla osim ako nije fabrika stočne hrane, hrane za kućne ljubimce ili neka mala kopanija neke porodice, gde nema ni akcionara… Jer ona da to hoće zbog para da radi, ucenila bi čoveka za mobing i obezbedila sebi penziju i nastavak karijere negde na bolje mesto.

  članak je po tome gledano obični spin

  Odgovori
 5. Znači, dala je informacije da ima 33, da je supervisor u prodavnici hrane, a da je muž pokrenuo posao sa suvenirima, pritom nedavno unpređena. Ako muž vidi ovo, mislim da neće imati težak posao da provali o kome se radi

  Odgovori

Ostavite komentar