Povučena i tiha policajka se prvi put SKINULA: Kolege popadale na pod, a onda je otišla JOŠ DALJE (FOTO)

Nije očekivala takvu reakciju, ali ni oni da posle tog poteza uradi još nešto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/theleaway

Britanska policajka Li En Kar prošla je kroz 2020. godinu u stilu “od svitanja do sumraka”.

Do prošlog decembra mirna i tiha lepotica i zaštitni znak policije u Linkolnu i okruženju, iznenada se “previše opustila” i rešila da pokaže svoju “divlju” stranu ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

Kada je u januaru ove godine postovala nekoliko vrućih fotografija na Instagramu, u stanici je naišla na neverovatne reakcije kolega. Mnogi su pokušali da je osvoje, ali bez uspeha.

Šefa je takođe impresionirala, ali ju je upozorio da ne preteruje s takvim javnim objavama jer će to štetiti ugledu čitave stanice.

Međutim, Li En ga nije poslušala. Ne samo što je nastavila da se slika i oduševljava muškarce i kolege, već je ugradila i silikone kako bi na fotografijama bila još seksepilnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

Grešku je napravila pre mesec dana kada je prijavila da je obolela od koronavirusa. Cela stanica se zabrinula za Li En, a ona je opušteno otišla na neku egzotičnu destinaciju s koje je, u bikiniju, objavljivala slike.

Ljubomorne kolege koje 24 sata dnevno prate njen profil naravno da su je otkucale šefu i Li En je po povratku na posao suspendovana. Šef nije hteo da čuje za izvinjenja jer je baš njemu tvrdila preko telefona da ima visoku temperaturu, te da je sigurno zakačila koronu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

Ipak, dok čeka rasplet na poslu, nekada mirna i tiha plavuša iz Linkolna, nastavlja da objavljuje slike koje je očigledno pravila u tonama na odmoru.

Zapalila mreže: Prelepa policajka usred zadatka DOJILA bebu, a razlog je šokirao ceo svet (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar