Goca Božinovska priznala da i ona ima GOLIŠAVE FOTKE kao Nada Topčagić: Imala bih čime da se pohvalim

Tada je bilo normalno da se devojke sunčaju u toplesu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Golišava fotka Nade Topčagić koju je nedavno objavila na Instagramu, a na kojoj je sa Suzanom Mančić koja je takođe u toplesu, pokrenula je lavinu komentara.

Ova fotografija ubrzo je obrisana sa Instagrama usled pravila korišćenja ove socijalne mreže, ali to nije sprečilo naše poznate ličnosti da govore o Nadinom smelom potezu.

Foto:Printscreen/Instagram/NadaTopčagić
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da i ona ima slične slike, te da bi imala čime da se pohvali.

“Imam i ja, kako nemam, koliko hoćeš. Imala bih čime da se pohvalim iz mladosti. Imam, stvarno imam iz Herceg Novog. Tada su se devojke sunčale u toplesu. Imam slika. Baš, Zlata, ja i Branka Sovrlić. Zlata i ja smo više nego sestre. Kakve drugarice? Mi se toliko volimo, da ja ne znam ima li šta preče osim moje dece, porodice i Zlate”, rekla je Božinovska.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Goca je takođe prokomentarisala i Nadine navode da ju je na jednoj svadbi koju su trebale da rade zajedno ostavila na cedilu i otišla, a novac uzela unapred.

“Čula sam… Nada pamti sve, ja sam i zaboravila to. Ona kaže da sam ja pobegla sa te svadbe. Nisam ja pobegla, ja sam imala dogovor sa gazdom da pevam jedan blok, jer sam rano ujutru imala avion. Ja sam otišla, međutim, mi smo s sreli na nekoj pumpi i ona kaže: “Mi smo jedva preživeli”. Nada je zanimljiva žena, ona je meni legenda. Prvo dobar čovek, dobar pevač, lafica, nije folirant, što na um, to na drum, laf. Ja je obožavam! Meni je Nada čudo jedno. Nada je lepa kao lutka, toliko se prolepšala”, rekla je Goca za Pink.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar