BOLESNO! Habib u braku sa svojom rođakom: Nije ni čudo što je krije kao zmija noge! (FOTO)

Habib Nurmagomedov nije nikada želeo da eksponira svoj privatni život, ali njegov pokojni otac je jednom prilikom otkrio frapantan podatak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA - EFE/Anatoly Maltsev

U mnogim kulturama na ovom svetu postoje razne anomalije, ako bismo posmatrali kroz tekovine naše zapadne evropske civilizacije. Tako je i u Dagestanu, odakle dolazi Habib Nurmagomedov, gde je potpuno normalno da neko sa 50 godina nađe drugu ili čak i treću ženu, a da pritom njegova supruga nema pravo da se na tako nešto ni požali.

Upravo svetski šampion u MMA, naravno u federaciji UFC, u braku je već skoro osam godina sa Patimom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moja porodica je zatvorena tema”, rekao je sportista koji se sa 22 godine oženio na raskošnoj ceremoniji, prema tradiciji svog rodnog kraja i pred 3.000 zvanica.

Nevesta je shodno islamskim običajima, na svadbi preko lica sve vreme nosila veo, jer su samo muž i rodbina mogli da je vide bez ovog dodatka. A svet je bio toliko znatiželjan da sazna kako izgleda Habibova supruga, što je i uspeo zahvaljujući jedinoj poznatoj fotografiji Patimat. Na toj slici se sve i zaustavilo.

Međutim, ono što posebno intrigira kada je njihov slučaj u pitanju je činjenica da su MMA borac  i Patimat dalji rođaci, što je jednom prilikom potvrdio i njegov pokojni otac:

“Nikada nije morala da promeni prezime, a naše selo je toliko malo, da je praktično nemoguće da sa nekim ne budete u srodstvu”, rekao je on.

Eto, ako ovo niste znali, sada znate… Šta o tome mislite nam pišite u komentarima ispod teksta!

Zvezdan Terzić otkrio detalje razgovora sa legendom Junajteda: Vidić želi da postane selektor Srbije!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar