Tajna kamera je snimila moju suprugu u krevetu s drugim muškarcem, a njene DVE reči su mi uništile život

Jedan snimak mu je u potpunosti promenio život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Snimak na sigurnosnoj kameri koja je uhvatila njegovu suprugu u preljubi, u potpunosti je promenio život jednog Britanca.

“Ja imam 31 a ona 29 godina. U braku smo šest godina i imamo dvogodišnju ćerku. Zbog serija provala u našem kraju, u celoj kući sam postavio kamere koje su povezane sa alarmom”, započinje muškarac svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Supruzi to nisam rekao, jer nisam želeo da je pretrašim. Prvih nekoliko dana nije imalo šta da se vidi, a četvrtog dana, dok je naša ćerka bila kod bake, na vratima se pojavio nepoznati muškarac“, navodi on i nastavlja:

“Moja supruga ga je pustila unutra i oni su se strasno poljubili. Bilo je jasno da se dobro poznaju. Nekoliko minuta su ćasakali u kuhinji, a zatim su se stepenicama popeli do naše spavaće sobe. Iako ne postoji kamera u spavaćoj sobi, jedna od onih koje su instalirane u hodniku je uhvatila odraz u ogledalu i jasno se videlo kako njih dvoje imaju žestok seks”.

Foto: Tigran Gasparyan / Alamy / Alamy / Profimedia

“Stomak mi se okrenuo, jer ništa ne bih posumnjao da nisam video snimak. Mislio sam da je naša veza dobra. Seks nije bio toliko čest u poslednje vreme, ali pretpostavljao sam da je ona manje raspoložena zbog obaveza na poslu i oko deteta”, objašnjava Englez.

Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Međutim, još veći šok je usledio nekoliko dana kasnije kada mi je ona rekla: Trudna sam! Te dve reči su mi uništile život jer ne znam da li je dete uopšte moje. Ono što sam video krijem od nje jer nemam hrabrosti da se suočim sa suprugom”, iskren je Britanac.

Foto: Profimedia.rs

“Od kada sam saznao da me vara, nismo imali seks. Ona oseća da nešto nije u redu i pitala me je šta se dešava. Odgovorio sam joj da mi treba malo vremena da razmislim o svojim osećanjima. Stalno mi je u gllavi slika njih dvoje u našem bračnom krevetu. Nemam pojma šta da radim? Ne želim da rasturim našu porodicu ali kako da živim sa ovim?”, zaključio je muškarac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar